Egyperces

2017.02.03. 10:20

24, nem tévedés, HUSZONNÉGY csörgőkígyót talált a házában egy texasi család (fotók)

Az első a klotyóból tekergett elő.

BAMA

Kis túlzással túlélőhorrorrá változott a sima reggeli készülődés a texasi McFadden család számára. A múlt héten egy nap huszonnégy csörgőkígyót találtak Abilene-i otthonukban – az elsőt a kisfiú, Isac fedezte fel, amikor reggel elment vécézni. A hüllő a vécékagylóból tekergett elő.

Isac anyja, Cassie – a kötelező fotózás után – azonnal megölte az állatot egy ásóval, közben a férj, Jason felhívta a helyi kígyóbefogó céget. Amikor a szakemberek a helyszínre érkeztek, további 23 hüllőt találtak a házban és a ház körül. Tizenhárom a pincében volt, tíz pedig a ház alatt. Mindegyiküket elszállították. Így festett a csapat:

 

„A csörgőkígyók elég titokzatosak és rejtélyesek tudnak lenni. Erősen támaszkodnak az álcázó mintázatukra. Egyszerűen így oldják meg a túlélést. Attól még, hogy nem látjuk őket, nem biztos, hogy nincsenek is ott.” - írja a kígyóbefogó cég a Facebookon.

Aztán szokás szerint azt is hozzátették, hogy a csörgőkígyókat mindenki félreérti, és hogy irracionális félelemmel viseltetnek irántuk az emberek. Persze könnyű irracionálisozni, amikor nem az ő házukat lepik el a hívatlan vendégek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva