Egyperces

2017.02.23. 15:25

Alig várja az új Alien-filmet? Jó hírünk van

Egy ötperces jelenet jött ki a mozihoz.

BAMA

Az űr sem mindig sötét és pusztító, és néha az asztronauták is szórakoznak - ez derül ki abból a kisfilmből, ami az Alien - Covenant című mozifilmhez készült.

A jelenetben a szereplők (akik egy lakatlan bolygó felé tartanak, hogy ott új társadalmat alapítsanak) tulajdonképpen csak buliznak egy jót. A kisfilm a legénység hibernáció előtti utolsó (békés) vacsoráját mutatja be. Itt még minden vidám és viszonylag nyugis: megy a viccelődés, az iszogatás, a poénkodás.

Azért megnyugtaunk mindenkit, később biztosan elszabadul a pokol, illetve elszabadulnak csúnya, gonosz lények is. Erről azonban nem szól a kedvcsinálóként forgatott jelenet, ami egyébként nem is lesz benne a filmben és nem is a trilógiát jegyző Ridley Scott rendezte, hanem a fia, Luke. De így is felkeltette az érdeklődésünket, és alig várjuk már, hogy május legyen, akkor érkezik ugyanis a mozikba a film.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva