Egyperces

2017.02.23. 13:59

Bizarr: Közös fotósorozattal emlékeztek meg szakításukról

Harrison és Jackie nem az a tipikus pár.

BAMA

A két fiatal még a gimiben jött össze, a főiskola alatt távkapcsolatban éltek, de ezt már nem bírta el a kapcsolatuk. Három és fél év után végül 2015-ben szakítottak.

Tavaly év végén azonban egy fotózás erejéig ismét találkoztak. Az ötlet Harrisontól származott. A férfi abból indult ki, hogy sok baráti pár készíttett magáról profi fotókat, miért is ne lehetne a kapcsolat végén is egy fotózás? Volt barátnője, Jackie is egyetértett, így végül modellt álltak Harrison kamerájának.

"Először tettetni kellett, hogy szomorúak vagyunk, de aztán idővel tényleg azok lettünk." - mondta a férfi.

Jackie is hasonlóképpen érezte magát: "Olyan volt, mintha még mindig járnánk. Ha pedig most ránézek a képekre, eszembe jut minden apró dolog, ami miatt beleszerettem."

A képeket Harrison feltette a Facebookjára, onnan pedig egyenesen a Twitteren landoltak, ahol aztán szintén jól felkapták őket. Ennek Harrison már annyira nem örült, de legalább megtanulta, hogyan is működik az internet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva