Egyperces

2017.02.13. 10:23

Durván elszabadultak az agyak a nyíregyházi smink-, műkörmös- és fodrászfesztiválon - fotók

Ritkán látni ilyen költeményeket – sőt, szabadverseket! - emberi fejeken.

BAMA

Vasárnap tartották Nyíregyházán a XV. Szabolcs Kupa Nemzetközi Fodrász, Kozmetikus, Műkörömépítő- és Díszítő Versenyt, melyen közel kétszáz hazai és külföldi szakember mérte össze tudását – és jelentősen elszabadult fantáziáját – a Váci Mihály Kulturális Központban. Ezen a megmérettetésen – mint azt várni lehetett – nem az ízlés volt a lényeg, hanem a technika, úgyhogy az ember jobban tette, ha nem csak a kocsiját, de a szépérzékét is leparkolta a művház bejáratánál. Illetve, ha bombasztikus űroperett-rajongóként érkeztünk, akkor minden ilyen, előzetes óvintézkedésre fittyet hányva tobzódhattunk a látványban, melyhez hasonlóval az Ötödik elem óta nem szembesülhettünk. Balázs Attila MTI-fotós galériája a rendezvényről:

Annyi mindenesetre a képekből is lejön, hogy a szakemberek tényleg rendesen felkészültek a versenyre, beleadtak apait-anyait, és maximálisan belakták a modellek feje-kínálta üres vásznat. A szorgalom és a hozzáértés elvitathatatlan, azt megsüvegelni nem csak scifistáknak indokolt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva