Egyperces

2017.02.03. 13:31

Egyszerre fél tucat, holland mintára készült Trump-üdvözlő viccvideó bukkant fel a neten

Belgium, Svájc, Németország, Dánia, Litvánia és Portugália is nekiállt Donald elnök modorában ökörködni.

BAMA

Múlt héten Hollandia szenzációsat ment: egy showműsorban elképesztően vicces videót vetítettek, melyben az országot mutatták be Donald Trump amerikai elnöknek – olyan narrálással, mely a fura frizurájú világvezér saját, sajátos stílusát parodizálta. A hang, a mondatok, a szexizmus, minden stimmelt, a képsor üzenete pedig az volt, hogy a készítők készséggel elfogadják, hogy mostantól – Trump kampányszövegének megfelelően – Amerika az első, na de lehetne akkor Hollandia a második? A videó hamar virálissá vált, máig csaknem 17 millióan röhögték végig.

Ezen felbuzdulva most derült égből villámcsapásként egyszerre hat további európai ország is elkészítette a második helyre pályázós, országbemutatós, donaldos videóját. Nem számítottunk volna rá, de – ha nem is annyira, mint elsőre – a poén többedjére is üt. Jöjjenek hát!

Dánia:

Belgium:

Svájc:

Németország:

Litvánia:

Portugália:

És ez elvileg még csak a kezdet, a videókat a félig viccesen, félig drámaian/komolyan elkeresztelt everysecondcounts.eu című oldal gyűjti össze, ahová minden bizonnyal további pályaművek is beérkeznek majd.

A kivitelezés minden esetben profi, maga az oldal is az, úgyhogy nem kizárt, hogy végül a sima röhögtetésnél komolyabb célja is lesz mindennek. De egyelőre további információ még nem áll erről rendelkezésre. Most még csak nevetni lehet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva