Egyperces

2017.02.08. 10:30

Hét év után visszatér a vászonra Jack Nicholson

A színészóriás a Toni Erdmann amerikai remake-jében játssza el majd az apa szerepét.

BAMA

Arról ír a Variety, hogy Jack Nicholson nyugdíjának mindjárt vége: a színészóriás szerepet vállal a Toni Erdmann amerikai változatában. Nicholson 2010 óta nem játszott, de a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában Oscarra jelölt német mozi állítólag annyira kedves neki, hogy maga jelentkezett be az apa szerepéért.

A hírek szerint a Paramount szerezte meg a Toni Erdmann jogait, tavaly májusban, miután Nicholson a film cannesi bemutatóját követően megkereste őket, hogy ezért a moziért megszakítaná pihenését, bár a filmvállalat ezt egyelőre nem erősítette meg.

Rendező és forgatókönyvíró még nincs, de a producerek közt ott van a 2008-as pénzügyi válságot feldolgozó A nagy dobás rendező/forgatókönyvírója, Adam McKay is.

Nicholson filmbéli lányát az új Szellemirtókból is ismert Kristen Wiig játszaná el.

A Toni Erdmannban egy infantilis apa próbál meg közelebb kerülni elhidegült, üzletasszony lányához, úgy, hogy a lány főnöke life coachának adja ki magát. A szerep tehát 100 százalékosan Nicholsonra van szabva.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva