Egyperces

2017.02.22. 15:09

Keményen megbosszulta a beszólogatást a londoni biciklis lány (videó)

Az internet egyik fele hősként ünnepli, a másik fele meg őrjöng.

BAMA

Feszült videót rögzített egy londoni motoros sisakkamerája. A jeleneten az látható, ahogy egy pirosnál várakozó kisbuszból a férfiak leszólítják a mellettük álló biciklis lányt – azaz durván beszólogatnak neki. A lány telefonszámát kérik, de minősíthetetlen hangnemben és agresszívan, mire a biciklis besokall, és rácsap a kocsi visszapillantó tükrére, majd miután a beszólogatások nem hogy elülnének, de még be is durvulnak, újra és újra odavág. A zöldnél megindul a kocsi, a felpaprikázott lány pedig a nyomukba ered. Innentől igazán érdekes a videó, ugyanis a biciklis, amikor ismét a kisbusz mellé ér, ezúttal nem rácsap a visszapillantóra, hanem letöri és a földhöz vágja, aztán elteker. Az eseményeket végigkövető motoros pedig bekiált a bunkóskodóknak a kocsiba, hogy ezt érdemeltétek, söpredékek!

A videóra, ahogy várni lehetett, heves reakciók érkeztek. Vannak, akik a lányt ünneplik, hogy kiállt magáért, mások szerint ez a reakció már túl durva volt, és nem kellett volna megrongálni a kocsit. Tényleg nem egyszerű a helyzet, de annyit megállapíthatunk, hogy a bunkóság mindig bunkóságot szül, tehát inkább ne legyünk bunkók.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva