Egyperces

2017.02.13. 15:02

Őrületesen vicces: emoszámot csináltak Donald Trump hisztis twittjeiből

Zseniális ötlet, még annál is jobb megvalósítás!

BAMA

Donald Trumpban a világ egyik fele a Megváltót látja, a másik fele meg a Sátánt, abban viszont mindenki egyetért, hogy az USA 45. elnöke úgy twittel, mint egy sértett tini. Folyamatosan háborog, és érzelmeit meg sem próbálja tompítani, esetleg felnőttesebb megfogalmazásban a világ elé tárni, valamint imádja felkiáltó jellel végződő tőmondatokban lezárni a mikro-kinyilatkoztatásokat, az őt ért, soros igazságtalanság miatt érzett feldúltságát aláhúzandó. Sad!

A Super Deluxe szórakoztatócég csapata is végiggörgetett Trump Twitter-folyamán, és olyan megfigyelést tett, ami igazából magától értetődő, mégsem mutatott rá eddig senki: az elnök üzenetei pontosan olyanok, mintha egy kora-kétezres évekbeli emoszám szövegei lennének. Úgyhogy meg is csinálták hozzá a dalt, nyavalygós gitárostul-drámázós énekestül, a kötelező, üvöltős breakdownokkal együtt. Ez itt egyszerűen elképesztő teljesítmény:

Megkapja itt mindenki a magáét az ellene tüntetőktől az „illegálisan szavazó milliókon” és a szemét Meryl Streepen át az „álhírekkel dolgozó” CNN-ig, akik nem hajlandóak belátni, hogy Trump igenis önállóan, senki által nem befolyásolva hozza meg elnöki döntéseit. Ez a bánásmód tűrhetetlen. Very unfair!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva