Egyperces

2017.02.05. 14:40

Őrült cuki: kiskutyák jósolják meg a Super Bowl eredményét (videó)

Ez az igazi kapudrog az amerikaifocihoz!

BAMA

Már megint ott vagyunk, hogy a világ egyik fele őrült lázban ég, a másik fele meg bizalmatlanul méregeti a teljesen bepörgött emberrengeteget: igen, ma van a Super Bowl. Az amerikaifutball-bajnokság éves nagydöntőjét magyar idő szerint hétfő 00:30 perckor (azaz fél órával vasárnap éjfél után) rendezik meg a texasi Houstonban, az Atlanta Falcons és a New England Patriots között, de ez most jó eséllyel azoknak is érdekes lesz, akik szerint a focit gömbölyű labdával, valamint lábbal és fejjel játsszák.

Legalábbis Jimmy Fallon mindent megtett azért, hogy így legyen. A showman azokhoz folyamodott, akiket az egész világ egy emberként imád: egy sereg kiskutyával jósoltatta meg a meccs eredményét. Fogott kilenc szőrmókot, és rástartoltatta őket egy Falcons- és egy Patriots-feliratú tál kajára – értelemszerűen az lett a győztes, akik táljára több kutyus vetődött rá.

Idén ez az Atlanta Falcons volt. Hogy mennyire volt pontos a jóslat, az éjjel kiderül. Abban pedig egyetérthetünk, hogy ha a tojáslabda-dobálós sport nem is jön be mindenkinek, az imádni való kutyasereg a nem-hívők szívét is felolvasztja, és így hatásos kapudrog lehet az amerikaifocihoz.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva