Egyperces

2017.02.13. 09:48

Új-zélandi borkóstoló, luxuspezsgő, ékszer - fényűző ajándékokat kaptak a BAFTA-jelöltek

Valószínűleg Nemes Jeles Lászlóéknak is jutott belőle.

BAMA

Mint megírtuk, elképesztő elismerést ítéltek (megint) a Saul fiának. Nemes Jeles László filmje számtalan díj (köztük az Oscar) mellett most már a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia díját is magáénak tudhatja. Az alkotás tegnap este a legjobb idegen nyelvű film kategóriájában nyert.

De ezen a díjátadón azok sem csüggedtek, akik végül mégsem győzedelmeskedtek. Minden jelölt kapott ugyanis egy csomagot, amely telis-tele volt csodálatos dolgokkal.

Az American Airlines például ötcsillagos ellátást ajánlott fel minden jelöltnek, a Lancome parfümmel, a Charles Worthington hajlakkal és hajfénnyel, az Atelier Swarovski kristályékszerrel kedveskedett. A The Savoy elit márka egy bőr notesszel, a Hotel Chocolat csokikkal, az Evian italokkal és arcpermettel járult hozzá a csomaghoz. A Bottletop egy táskája és a Champagne Taittinger pezsgője is az ajándékok között lapult. A Nespresso két bögrét és egy kávégépet ajánlott fel, a nívós Ville Maria pincészet pedig egy új-zélandi borkóstolóra várja a szerencséseket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva