Sérülésveszélyes termék

2022.01.04. 19:05

Balesetveszélyes elektromos rollert hív vissza az Auchan

Az áruház kéri, aki ilyen terméket vásárolt, biztonsága érdekében ne használja azt, hanem mielőbb vigye vissza az áruházba.

Forrás: MTI

Fotó: Szigetváry Zsolt

Az Auchan áruház közleménye szerint biztonsági okokból visszahívják QILIVE CITY ELEKTROMOS ROLLER termékét. Az elektromos roller a kormányoszlop-támasztó része és a talprész ellentartó ütköző tengelye közötti távolság miatt sérülésveszélyes, mivel az a roller szétnyitása közben több mint 18 milliméterről 0 milliméterre csökken – olvasható az Origo cikkében.

Az áruházban nyugta nélkül is visszaváltják a képen látható terméket

Forrás: Origo

A termékjellemzők közé tartozik, hogy az elektromos roller Qilive márkajelű, Scooter 8 megnevezésű, a gyártó felelős vállalkozó a Shenzhen Fuyuandian Power Co., Ltd., az EAN kód 3245676827125, a modellszám pedig E8.2, vagyis a terméken 151369 típusszámú, csomagolódobozon pedig Q.4863 termékazonosító jelölésű.

Az áruház kéri, aki ilyen terméket vásárolt, biztonsága érdekében ne használja azt, hanem mielőbb vigye vissza az áruházba, ahol a termék teljes vételárát megtérítik a vevőszolgálatokon, akár nyugta nélkül is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva