W Élet & Stílus

2009.07.08. 15:28

Milyen gyorsan lesz Ön szerelmes?

Megismerkedik egy elképesztően jóképű férfival. Nagyon okos, szexis, jó munkahelye van, a vicceket is érti, és persze még a csillagokat is lehozná az égről. Elképzeli az esküvői meghívótokat, és arra gondol, hogy milyen szépek lesznek a közös gyerekek...

nana.hu

Ha nyár, akkor extravagáns bulik, csinos pincérek, Balaton parton eltöltött fülledt éjszakák, fülbe suttogott szerelmes szavak... De vajon tudja-e kontrollálni? Ha az álomférfi szerelmet vall, azonnal megadja magát? Vagy két lábbal áll a földön, sziklaszilárd az értékrendje, és senki kedvéért sem változtatna rajta? Melyik típusba tartozik?

A realista

Igazi romantikus alkat, mégis képes magában tartani az érzelmeit mindaddig, amíg elég stabilnak nem látja a kapcsolatot. Mindvégig két lábbal áll a földön, s ha nem is a két, de az egy lépésnyi távolságot mindig megtartja. Már jó párszor megégette magát, ezért háromszor is meggondolja, kinek a kezébe teszi a szívét.

Az álmodozó

Szabad folyást enged a dolgok alakulásának, s hajlamos arra, hogy gyorsan megrészegüljön a szerelem mámorától. Könnyen keveredik egyéjszakás kapcsolatba, no nem azért, mert könnyűvérű, hanem mert minden kapcsolatáról azt gondolja: ez most örökké fog tartani. Ha a szeretett férfi színt vall, feltételek nélkül bízik, s a rózsaszín felhőktől az olyan árulkodó jeleket sem veszi észre, ha a srác például nem adja meg a telefonszámát, vagy ha egyre ritkábban ér rá szombatonként.

A kockázatvállaló

Tulajdonképpen a szerelembe szerelmes, imádja az érzelmi viharokat. Azt gondolja, úgy is megéri a kapcsolat, ha fáj, ha szakítanak vele, mert az addig eltelt idő csodálatos volt. Az új szerelem gondolata felizgatja, s nehezére esik elmélyíteni a kapcsolatait. Egészen addig magabiztos, amíg a csábításon van a sor, de ha már az együttélésről, közös felelősségvállalásról van szó, elveszíti a hitét önmagában, és hajlamos megint a gondtalan „új szerelem” után nézni…

Tesztünkből most megtudhatja: melyik típusba tartozik?

Tovább a tesztre>>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva