Életmód

2009.05.22. 11:51

6 szexi dolog, amit muszáj kipróbálni!

Mindenki tudja, mire bukik igazán, legyen az egy adott típusú férfi, vagy a jól bevált szex pozíciók. Mégis érdemes néha átlépni azon a bizonyos küszöbön némi plusz izgalomért cserébe, és ezt a hat dolgot igazán bárki kipróbálhatja!

BAMA

Ki, a szabadba!

Van valami felszabadító a szabadban való szeretkezésben, akár az erdőben, akár a tengerparton történik. Hogy csak a kellemes élmény legyen maradandó, érdemes bogarak, homok, kíváncsi tekintetek és leégés ellen védekezni, ezekre készüljünk fel előre. A többi úgyis megy magától.

Barát, extra előnyökkel

Attól, hogy valaki nem él párkapcsolatban, még nem kell lemondania a szexről: ez egy tökéletes kis egyezség, amiben mindketten azt kapják, amit szeretnének. Belefér a vacsorával egybekötött egész éjszakás program, de akár egy ebédszünetben elköltött quickie is. Fontos, hogy mindketten tisztában legyenek vele, hogy milyen természetű a kapcsolat, és egyik fél se akarjon többet, mint a másik.

Brazil gyanta

Mindannyian rendszeresen gondját viseljük az intim területeinknek, de annak, aki eddig nem próbálta, itt az ideje a brazil gyantának. Ez a teljes szőrtelenítést jelenti, kivéve egy vékony kis függőleges csíkot – kreatívabbak szívecskével, csillaggal is próbálkozhatnak. Lepje meg vele a kedvesét!

Randi - de nem a Nagy Ő

Nem arról van szó, hogy akassza le az első bunkót, aki csak azt akarja. De biztosan van olyan pasi, aki bár izgat, eszünkbe sem jutna vele randizni, hiszen alkalmatlan arra, hogy életre szóló társ legyen belőle. Nos, egy-két találkozás erejéig azért megéri a kilengés, akár azért, mert bugyiszaggató a külseje, akár azért, mert mindig is ki akarta próbálni, milyen lehet valakivel, aki pont az ellentéte.

Kell egy vibrátor (feltéve, hogy még nincs)

Akár párkapcsolatban él egy nő, akár egyedül, a vibrátor nélkülözhetetlen lakója az éjjeliszekrénynek vagy a fehérneműs fióknak. Ha ez azt jelenti, hogy életében először be kell mennie egy szexboltba, vagy most barátkozik a szóló szexszel, hát rajta! Ha sosem csinálta, ez még két dolog, amit feltétlenül ki kell próbálni.

Kalandorok, ide!

Próbáljon ki olyasmit, aminek nem kell feltétlenül igazi párkapcsolatba torkollania. Az egyéjszakás kalandtól a habkönnyű nyári szerelemig bármi jót tesz, ami felpezsdít, megszédít, és amitől jól érezzük magunkat. A legbiztosabb, ha mindezt utazás, nyaralás alkalmával teszi, így senki nem érti félre majd az eseményeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva