Életmód

2009.05.09. 10:55

Bochkor beszólt, Boros besokallt! - képekkel

A Boros- Bochkor műsorvezető párost már csak a siker tartja össze. A róluk szóló hírek alapján egyértelmű volt, hogy egyikőjüknél előbb-utóbb elszakad a cérna: Lali király élő adásban csapta rá az ajtót Bochkorra!

BAMA

Boros otthagyott csapot-papot - élő adást-, s rávágta az ajtót Bochkorra, mert utóbbi folyamatosan piszkálta őt. Eddig is érezhető volt, hogy kettejük között nem stimmel valami, de most először fordult elő, hogy a hallgatók is fültanúi lehettek civódásuknak.

Elszakadt a cérna

Lali király egy látszólag jelentéktelen dolgon borult ki: a Sláger Rádió reggeli műsorában szóba került a Gettómilliomos című film, mely egy szegény indiai fiú életét mutatja be. Bochkor ekkor kezdte cikizni Borost, mondván, mit tud ő a szegénységről, mikor kiskorában libamájjal tömték a szülei?! Addig-addig mondogatta, míg Boros besokallt, és kirohant a stúdióból.

Boros kiborulása összefüggésben lehet azzal, hogy nemrég azt nyilatkozta, úgy érzi, Bochkor elnyomja őt: "Egy idő után azt vettem észre magamon, hogy már csak közbeszólni tudok.”

Pedig a team fiatalabb tagja sokat köszönhet a királynak: „…egy csomó dolgot átvett tőlem, metódusokat tanult, poentírozási technikákat tanult, de sohasem fogja elismerni. De egyszer csak látom fiatalabb önmagamat velem szemben, és míg ő egyre nagyobb széken ül, én pedig egyre kisebben."

A konfliktus rendeződött...

A híreknek és a reklámblokkoknak hála elmaradt a kínos csend. Negyed óra múlva Boros ismét a stúdióban ült, és bocsánatot kért a hallgatóktól. Egyikőjük azonban azt kérte, hogy Bochkor is kérjen bocsánatot „Lali királytól” !

„Be van készítve nálam egy bocsánatkérés, de magyarázza már meg valaki, hogy miért kell bocsánatot kérnem?– méltatlankodott Gábor, tovább mérgesítve az amúgy is feszült helyzetet. A konfliktus még aznap rendeződött, „… de hogy milyen módon, az a kettőnk dolga. Gábor dominanciamániás, amit változóan tudok kezelni. Az tény, ennyi ideig még senki nem bírta mellette, mint én.” – mondta Boros.

A magánéletben barátok?

Boros cáfolja, hogy a magánéletben rossz lenne a viszony közöttük, sőt, állítása szerint barátok. „Azt a műfajt, amit mi csinálunk, másképp nem is lehetne művelni”- nyilatkozta az idősebbig Bumerángos az egyik bulvármagazinnak.

Pedig a team fiatalabb tagja sokat köszönhet a királynak: „…egy csomó dolgot átvett tőlem, metódusokat tanult, poentírozási technikákat tanult, de sohasem fogja elismerni. De egyszer csak látom fiatalabb önmagamat velem szemben, és míg ő egyre nagyobb széken ül, én pedig egyre kisebben." A magánéletben barátok? Boros cáfolja, hogy a magánéletben rossz lenne a viszony közöttük, sőt, állítása szerint barátok. „Azt a műfajt, amit mi csinálunk, másképp nem is lehetne művelni”- nyilatkozta az idősebbig Bumerángos az egyik bulvármagazinnak. -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva