Életmód

2009.05.25. 13:53

Demi Moore férje hármasban szeretné?

Demi Moore féltékenykedik, Paris Hilton fülig szerelmes, Jennifer Garner szexterapeutától remél segítséget, Russel Crowe fogyókúrára ítélte magát - eheti sztárhíreinkben.

BAMA

Demi Moore minden forgatásra elkíséri a tizenöt évvel fiatalabb Ashton Kutchert. Most különösen megvan rá az oka, hogy ne bízzon férjében, ugyanis Ashton és a Grace klinikából ismert Katherine Heigl szerelmespárt alakít egy közeljövőben megjelenő akciófilmben. A hírek szerint túl jól megértik egymást Katherinnel, és - amíg Demi színre nem lépett - a szünetekben folyton együtt lógtak.

Fülig szerelmes!

Paris Hilton szenvedélyes csókcsatát vívott kedvesével, Doug Reinhardttal a karibi sziget, Anguilla homokos tengerpartján. A rekkenő hőség serkentőleg hatott kapcsolatukra, egyetlen pillanatra sem akarták elengedni egymást. Paris állítólag még soha nem volt ilyen szerelmes.

A terápia vajon segít majd?

Jennifer Garner szexterapeutához jár, mert félti a házasságát. Úgy érzi, hogy második gyermekük születése után összecsaptak feje fölött a hullámok. Szeretne tökéletes anyja lenni két kislányának. Nem akarja őket bébiszitterekre bízni, s a háztartásban is maga szeretne végezni minden munkát. Kövérnek és kimerültnek érzi magát, úgy hírlik, férjével, Ben Affleckkel sem tökéletes a kapcsolata.

Mit meg nem tenne?

Russel Crowe óriási meglepetést okozott, amikor megjelent legújabb  filmje, a Robin Hood forgatásán. Sokan öregnek és kövérnek tartották a sherwoodi erdő hősének eljátszásához. Szigorú diétát tartott, reggeltől napestig a konditeremben izzadt, de meg is lett az eredménye: húsz kilót leadott.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva