Életmód

2009.05.18. 14:05

Pamela Anderson egy villanyszerelőbe szerelmes!

Pamela Anderson szíve választottja egy villanyszerelő, Jennifer Love Hewitt megtalálta az igazit, Sean Penn megint válni készül, Scarlett Johansson melleit tartják a legszebbnek Hollywoodban! – eheti sztárhíreink.

BAMA

Pamela Anderson ismét lángol a szerelemtől. Lehet, ezúttal jól választott. Korábbi szeretői botrányos rock sztárok és hírességek voltak, ráadásul verték is az egykori Baywatch-bébit. Mostani választottja, a negyvenkét éves Jamie Padgett egyszerű ember: villanyszerelő a becsületes foglalkozása.

Megtalálta az igazit?

Jennifer Love Hewitt januárban szakított vőlegényével, Ross McAllal. Ezután hamarosan összejött Jamie Kennedyvel, akit korábban is a legjobb barátai között tartott számon. Azóta elmélyültek az érzelmeik. „A szakítások felemésztik az embert, de az a legjobb, hogy utána mindig jön valami gyönyörű és jó. Azt hiszem én most itt tartok” – mondta a Szellemekkel suttogó című sorozat sztárja.

Sean Penn megint válni készül

Feleségével, Robinnal nemrég ünnepelték a tizenharmadik házassági évfordulójukat, most válni készülnek. Másfél éve már közel álltak ehhez a döntéshez, sőt a válópert is elindították, de akkor négy hónapnyi különélés elégnek bizonyult.

Scarlett Johansson mellbedobással nyert

Az egyik nagy amerikai tévécsatorna versenyén a nézők az ő mellét találták a legszebbnek Hollywoodban. Nem meglepő az ítéletük, hiszen többször előfordult, hogy Scarlett kolléganői is irigykedve áradoztak domborulatairól. A második helyen Salma Hayek végzett.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva