Életmód

2009.06.11. 14:34

A világ legromantikusabb nászútjai

Vannak, akik a tengerparthoz vágynak, mások inkább elbújnának a világ elől. Bármelyik mellett is döntünk, a lényeg, hogy a nászút életünk egyik legszebb vakációja legyen, és persze filmbe illően romantikus helyszínen. Összegyűjtöttük a legcsodálatosabbakat!

BAMA

A romantika mindenkinek mást jelent. Kókuszpálmák hófehér homokkal, vagy ódon utcácskák utcai zenészekkel - talán nem is összemérhető élmények és városok. Mégis összegyűjtöttük a tíz legromantikusabbnak tartott helyszínt: ha oda mehetne nászútra, ahová csak akar, melyiket választaná?

Esetleg Párizst, a fény és a szerelmesek városát, ahonnan a könnyed elegancia divatirányzatai is elindulnak? Chanel, Dior, Givenchy szülővárosába vágytok? Szűk utcácskákra, dugig tömött, hangulatos kávéházakra, és egy-egy üveg kiváló minőségi francia borra a Szajna partján?

Vagy inkább azúrkék tengerről, simogató, lágy szellőről és édes semmittevésről álmodozik nászút gyanánt? Mauritius, Bali vagy a Maldív-szigetek háborítatlan nyugalma garantáltan biztosítja mindenki számára az édes semmittevést... Lapozza fel képgalériánkat, álmodozzon velünk, és találjon rá az igazira!

Képgalériánkban a világ legromantikusabb nászútjai >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva