Életmód

2009.06.29. 16:45

Anettka eladósodott?

Korábban csak találgatták: vajon szerencsés vagy peches lesz Anettka márciusban elhunyt férje, Forgács Rezső hagyatékával? Úgy tűnik, a szkeptikusok tettek jó lóra - a botrányhős celeb ugyanis vagyonokat érő festmények helyett 30 milliós adósságot örökölt.

BAMA

Nem csoda, ha nem akar nyilatkozni Anettka a történtek után. Bár a nemrég előkerült papírok szerint - melyek hat nappal Rezső halála előtt készültek - volt férje mindent ráhagyott, még sincs oka örülni: több tíz milliós adósság szakadt a nyakába. Kiderült ugyanis, hogy a rendező korábban több sztár baráttól is jelentős összegeket kért kölcsön - akik pedig készséggel álltak a rendelkezésére.

Terry Black és Csala Zsuzsa „adakoztak”

Terry Black összesen 10 millióval segítette ki a furcsa párt, felét készpénzben, felét pedig aranyban. Ő igazi barátja volt Anettkáéknak: „Olyanok, mint a családom" - nyilatkozta korábban. Mint mondja, saját házának eladása után lett annyi pénze, hogy támogassa Rezsőéket. Csala Zsuzsa sem volt szűkmarkú: ő dupla ekkora összeggel segített a Budapest TV egykori műsorvezetőjének és férjének.
A botrányhősnő nem vonja kétségbe egyik tartozás valódiságát sem – írják a bulvárlapok.

A sztár 5 évvel ezelőtt nem gondolta volna, hogy ilyen helyzetbe kerül: 2004-ben alapította az Anettka Segélyalapot, amely pont arra - volt - hivatott, hogy a rossz anyagi helyzetben lévő közszereplőket évente 3 millió forinttal támogassa. Elsőként Antal Imrét segítette ki.

Ha nem fut a szekér…

Terry Black elmondása szerint Rezsőéknek az elmúlt időszakban nem ment valami jól. „Két és fél éve már szinte üres lakásban éltek, egy matracon aludtak, csak az Anettkáról készített fényképek lógtak a falakon.” – mesélte a Blikknek. Ilyen körülmények között nem csoda, hogy a közös költséget sem fizették be, így pedig 843777 forintos tétel gyűlt össze az elmaradásból. Kérdés, hogy mindezt hogyan fogja visszafizetni a botrányhősnő?

Zökkenőmentes házasságuk volt

A helyzet pikantériája, hogy a rendező köztudottan imádta feleségét. Szinte istenként bálványozta, ha támadták, tigrisként védte meg. 4 évnyi közös munka és 6 év együttélés után kérte meg a kezét, házasságuk pedig zökkenőmentes volt. Anettka végig hűséges maradt párjához, akivel állítólag szavak nélkül is értették egymást.

Nem szándékosan hagyott hátra adósságot?

Ennek vetett véget a férfi halála, aki tavaly márciusban sok betegeskedés után tüdőrákban hunyt el, 51 évesen. Hamvait közeli barátok jelenlétében szórták szét, a végakarat szerint. Vajon amikor Anettkát jelölte meg örököseként, nem gondolt az adósságaira? Vagy arra számított, a barátok majd szemet hunynak a tartozás felett?

Hiába Anettka orosz-történelem tanár végzettsége, szakmájában alig dolgozott. Ő inkább a hírnevet/hírhedtséget választotta, lengécske ruhájában vezette beszélgetős műsorát a Budapest Tv-n. Neve mindig is köztudatban volt: hol az Európai Parlament képviselő választásán indult volna, hol radikális Anettka Párt megalapítását szervezte. 2005-ben egyetlen magyarként járt a japán kagoshimai űrközpontban, sőt, még szigetet is neveztek el róla a Fülöp-szigetek közelében, Palauban.

Ajánljuk még:

- A legnagyobb hülyeségek, amik a sztárok száját elhagyták >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva