Életmód

2009.06.03. 15:46

Molnár Anikó csak címlapterhes volt?

Molnár Anikó babát vár! – adták hírül a bulvárlapok. Akár örülhettünk is volna a nagy Ő terhességének, hiszen állítása szerint mindig is arra vágyott, hogy végre megállapodjék és családot alapítson, ám kiderült, hogy a híresztelések hamisak!

BAMA

Az utóbbi időben VV Anikó terhességétől volt hangos a média. Terhes, nem tudja ki az apa, ikreket vár és ehhez hasonló pletykák kaptak szárnyra, azonban mindegyik igaztalannak bizonyult: Molnár nem terhes és nem azért, mert elvesztette magzatát, hanem mert az még csak meg sem fogant!

Anikó csak áldozat?

A TV2 egykori üdvöskéje könyvében minden kalandról beszámol, amiben része volt, ezért a világ „rosszlánynak” bélyegezte őt. Egyik barátnője szerint Anikó csak áldozat, s igazából mindig az igaz szerelmet kereste. És ki tehet róla, hogy ez a többszöri próbálkozás ellenére sem sikerült neki

A barátnő szerint Molnár azt hitte, ha őszintén vall az érzéseiről, az emberek megértik majd, ám eddig csak az ellenkező hatást sikerült elérni: ellenszenvet váltott ki. A lány szerint Havas könyvében is csak az igazat mondja el: példaként említi, hogy az újságok, mint kitartott nőről írnak róla, pedig a szó szoros értelmében véve sosem volt az, hiszen mindegy egyes partnerébe szerelmes volt. De ami a leginkább megbántotta a Nagy Ő-t, hogy a bulvárlapok azt írták, már a saját édesanyja sem akarja felvállalni.

Apa-jelölt híján nem eshetett teherbe!

Egy – Anikóhoz közel álló forrás szerint – az egykori villalakó életében már jó ideje nincs senki, ezért kizárt dolognak tartja, hogy terhes lenne. A barát szerint – mivel Molnárt egyedül nevelte fel az édesanyja – nem vállalna úgy egy gyereket, hogy nem áll mellette egy férfi. Tanulva a saját hibájából a klasszikus családmodell híve, ahol a szülők együttes erővel nevelik utódaikat.

A lány azt is elárulta, első kézből tudja, hogy Anikó csak akkor vágna bele a családalapításba, ha megtalálná azt a férfit, aki kellő anyagi és érzelmi biztonságot tud nyújtani neki. Az ásó-kapa-nagy harang típusú szerelem azonban még nem köszöntött be a nagy Ő életébe.

Anikó a mai napig úgy nyilatkozik Bochkorról, mint élete szerelméről, mégis úton útfélen azt olvashatjuk, hogy két férfival is megcsalta. A lány bevallja, hogy a Nagy Ő forgatásán valóban közelebb engedett magához két férfit, egyikükkel csak csókolózott, a másikkal viszont egészen az ágyig jutott, de azt mondja, akkor éppen nem járt együtt a Bumeráng nagyszájú műsorvezetőjével. Így nem minősül megcsalásnak, amit tett.

További cikkeink:
- Molnár Anikó mindenkiről kitálalt >>>

- Felszarvazták Bochkort >>>

- Mitől duzzadnak Molnár Anikó mellei >>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva