Életmód

2009.06.12. 15:25

Oláh Ibolya összeomlott

Hetek óta súlyos gyomorbetegséggel küzd Oláh Ibolya. Az énekesnő folyamatosan vizsgálatokra jár, gyógyszereket szed, de egyelőre nem tudni, hogy pontosan mi is a baja. Egészsége mellett pedig mostanában megélhetése miatt is sokat aggódik.

BAMA

Oláh Ibolya élete eddigi legnehezebb időszakát éli. Az egykori megasztáros súlyos anyagi gondokkal küzd, amit csak tetéz nemrég kiderült betegsége. A reményvesztett lány egyelőre vizsgálatokra jár, és amíg ki nem derül pontosan, hogy mi is a baja, gyógyszeres kezelést kap.

Stresszre gyanakodott

Először azt hittem, hogy a stressz miatt rossz a közérzetem, de ahogy teltek-múltak a hetek, egyre rosszabbul éreztem magam – panaszkodott Ibolya a Blikknek. - Végül orvoshoz fordultam, és kiderült, hogy gyomorbetegségem van. Rendszeresen járok orvosi kezelésekre, emellett pedig diétáznom kell. Már legalább tíz kilót fogytam – tette hozzá az egykori megasztáros, akinek az sem tesz jót, hogy már hétéves kora óta dohányzik.

Köhögőrohamok, megélhetési gondok

Hírek szerint ugyanis az utóbbi időben tüdeje is rendetlenkedik. A füstös hangú énekesnőt köhögőrohamok gyötrik, ennek ellenére a dohányzásról nem hajlandó lemondani. Pedig amióta felbontották vele az Aida szerződését, azóta anyagi gondjai is egyre súlyosbodnak:

– Nehéz időszakomat élem. Sajnos a gazdasági válság a szórakoztatóipart is elérte, ezért egyre kevesebb felkérést kapok. A legboldogabb akkor lennék, ha azzal foglalkozhatnék, ami az álmom. Nem akarok visszamenni takarítónőnek! – jelentette ki Ibolya akinek egyetlen reménye az új lemeze, amelyet októberben szeretne piacra dobni. A munkálatok már folynak, és Ibolya bízik abban, hogy az album tetszik majd a közönségnek, és újra meghozza számára a sikert – összegezte a Blikk.

Egyszer fenn, egyszer lenn

A tiszadobi nevelőintézet egykori lakója ugyanis reményekkel és tervekkel felvértezve vágott neki az ismeretlennek. Hirtelen tört elő a semmiből a 2004-es Megasztárnak köszönhetően, ahol Tóth Vera után ő lett a második legjobb énekesnő Magyarországon. Akkor úgy tűnt, hogy minden jól alakul Ibolya körül. Novák Péter - az akkori zsűri egyik tagja - felkarolta: a tiszadobi árvának sorra jelentek meg lemezei, nem beszélve a koncertfelkérésekről.

Az éneklés mellett aztán színészi tehetségét is megcsillogtathatta: először a Casting című produkcióban alakította saját magát, majd jött Szurdi Miklós és az Aida. A musical külföldi elismerést is hozott: Ibolyát és a társulatot egészen Németországig repítette…

Ajánljuk még:

- A Megasztár összetörte a gyermekem szívét... Mit tegyek?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva