Életmód

2009.06.06. 15:56

Szabó Győző csak kritizálni tud!

Szabó Győző kritikus lett, Penélope Cruz férjhez menne, Kate Hudson újra hódít, Drew Barrymore pedig a változatosságot szereti - heti sztárhíreinkben!

BAMA

Szabó Győző, az örök kritikus

A színész másodállásban felcsapott szállodakritikusnak. Sokfelé megfordult a  világban, majd írásba foglalta a külföldi élményeit. Könyve hamarosan megjelenik, de ő máris új terveket szövöget. A hazai wellness-szállókat venné górcső alá.

Bekötik a fejét

Penélope Cruz eddig hallani sem akart a házasságról. Ám úgy látszik, nagy hatással volt rá, hogy legjobb barátnője, Salma Hayek nemrég férjhez ment. Ha hinni lehet a híreknek, hamarosan neki is bekötik a fejét: oltár elé áll Javier Bardemmel. Pedig a színésznő eddig fennen hangoztatta, hogy a karrierje mindennél fontosabb.

Új férfi a láthatáron

Kate Hudson nem sírja vissza Owen Wilsont. Novemberben látták először együtt Alex Rodriguez baseball-játékossal, Madonna volt szeretőjével. Akkor még senki sem gyanakodott komolyabb kapcsolatra. Aztán nemrég a szép színésznő feltűnt a Yankee stadionban is, ahol Alex csapatának szurkolt.

Fő a változatosság

Drew Barrymore takarékoskodik, samponra például egyáltalán nem költ. Amikor szállodában alszik, hazaviszi a fürdőszobából a hajmosó szert. Időnként még a szobalányok tárolójából is elcsen egy-egy flakont... Hatalmas készletéből könnyű megoldani a  változatosságot.

Ajánljuk még:

- Sharon Stone megharcolt a halállal

- 13 sztár az alkohol fogságában - képekkel

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva