Életmód

2009.06.12. 15:19

Sztárok milliomos másodállásai

A legjobban kereső hírességek sem alapozzák az életüket egy-egy filmjük sikerére. Jóval megfontoltabbak, és ha már van miből, gyakran néznek másodállás után. A férfiak többsége éttermet vagy szállodát nyit, míg a nők a divat és a szépségápolás világába fektetik vagyonunk jelentős részét.

BAMA

A legnagyobb sztárok már régóta nem fogkrémek és diétás készítmények reklámozásával  keresnek némi pluszt. A sportolók, színészek és egyéb hírességek nagyban gondolkodnak: inkább saját vállalkozást indítanak. Ám ez természetesen nem mindig jelenti azt, hogy újabb dollármilliókkal gyarapítják bankszámlájukat.

Mert bizony a kőkemény show-bizniszből a kőkemény üzleti életbe kiránduló sztárok eredménylistája vegyes – még szerencse, hogy a legtöbbjük által előnyben részesített éttermekkel igazán nagyot nem lehet bukni…
Vagy mégis? Hiszen Hollywood leghíresebb sztárjainak, Bruce Willis-Arnold Schwarzenegger-Sylvester Stallone triumvirátusnak például sikerült.

Ellenben Ashton Kutcherrel - Demi Moore szemtelenül fiatal férjével, aki igaz színészi teljesítményeivel nem tudta magát beírni a világ filmtörténelmébe, de vendéglátásban verhetetlen. Los-Angelesi étteremlánca - a Dolce - a legfelkapottabb hely a környéken: évi 5,1 milliárd forintot termel.

De van, aki még sikeresebb Kutchernél. Ashley és Mary-Kate Olsen színésznők például már 18 éves korukra vérmes üzletasszonyokká váltak: az ikrek ekkor indították el vállalkozásukat, amellyel elsősorban a nőket célozták meg: ruhakollekcióik, parfüm és szépségápolási termékeik mindeddig 150 millió dollárt (30,5 milliárd forintot) hoztak az Olsen-nővérek konyhájára.

Képgalériánkban a nem csak műkedvelő másodállású sztárok! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva