Életmód

2009.06.22. 15:48

Top 10: A világ legcsodálatosabb szigetei

Ha legtöbbünknek nincs is lehetősége eljutni ezekre a fantasztikus helyekre, a nyári melegben jó érzés legalább képeken keresztül megnézni őket. Íme tíz csodálatos paradicsomi sziget, ahol az élet a napfényről, a vízpartról és a boldogságról szól.

BAMA

Romantikus nászútnak is beillenének ezek az úti célok, vagy talán életünk egyik legszebb nyaralásának. Burjánzó és ezernyi színben pompázó virágok, színes madarak, egzotikus gyümölcsök, napfény, hófehér homokos tengerpart, és opcionálisan választható partner: szingliknek sármos szörfös/vízimentő/búvároktató/a srác a szomszédból, kapcsolatban élőknek a párjuk (vagy akit helyette vinnének)...

Az álom néha mégis valóság lesz

Nem elérhetetlen álom ez, csak sokat kell rá gyűjteni – vagy valahogy máshogy megoldani. Mi például első körben valószínűleg Kauait választanánk, hogy elbújhassunk a világ elől a paradicsomban egy időre.

Onnan könnyű lenne átruccanni Mauira, hiszen mégiscsak közelebb vannak egymáshoz, mint Hawaii- Ferihegy. Legközelebb pedig Balira vagy Bora Borára mennénk, ott egy kicsit többet lehet nyüzsögni. De nem hagynánk ki a sorból Zanzibárt vagy Goát sem, és addig míg ezeket az utakat tervezgetjük, kilátásba helyezzük Santorinit vagy Caprit, mert eheti összeállításunkban ez a két legközelebbi sziget, mely elvarázsol minket.

Ha kíváncsi a legcsodálatosabb szigetekre, nézze meg összeállításunkat! >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva