Életmód

2009.06.14. 16:48

Top 10: Ruhadarab, amit utálnak a férfiak

Akár bevallja valaki, akár nem, minden nő szereti, ha a férfiak megfordulnak utána az utcán. Vérmérséklettől függően van, akinél ez a jóleső érzés csak az elismerő pillantásokig tart, míg másnál akár a füttyögés és kiabálás is belefér. Néhány ruhadarabbal azonban pont az ellenkező hatást érhetjük el.

BAMA

Öltözködni azonban nem csak a férfiak miatt szeretünk, hanem a „konkurencia”, vagyis a többi nőtárs miatt is. Ez a harc már az oviban elkezdődik, amikor a lányok összemérik cipőjük kopogását és szoknyájuk pörgését, s aztán a a gimiben fokozódik a legvégsőkig. A „versenyképesség” szempontjából azonban mégis csak az a legfontosabb, hogy összességében milyen hatást gyakorolunk a férfiakra. Férjhez menetel előtt és után – mert ugye, a konkurencia mindig ott figyel.

Az ember lánya azonban még legnagyobb igyekezetében is elkövethet egy-két óvatlan hibát, amivel inkább negatív hatást válthat ki az ellenkező neműekből. Van ugyanis néhány ruhadarab, amit - állítólag - a pasik nem szeretnek nőn látni (vagyis ilyenből sok van, de az egy másik cikk témája lenne). Ilyen két kedvenc a balerinacipő, és az óriási retikül, mely véleményünk szerint méltán szerepel előkelő helyen az emberiség nagy találmányai között, de a férfiak nem tartják túl szexinek. Vagy a vidám és őrjítően színes harisnya, amitől a férfinép tényleg megőrül – negatív értelemben. Az óriási méretű nagyi-bugyikat még megértjük, de hogy mi a bajuk a poncsóval?…

Egy a lényeg, kedvenc darabjaink nem biztos, hogy hasonló megítélésben részesülnek a párunk részéről is. Ez persze nem jelenti azt, hogy ezennel kukába velük, mert sem balerinacipő, sem férfi nélkül nem élet az élet. De lehetőség szerint senki ne vigye túlzásba ezeket, s főleg ne hordja egyszerre.

Nézze meg, melyik tíz ruhadarabot utálják leginkább a férfiak >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva