Életmód

2009.07.22. 10:22

A pasi szakmája megmutatja, milyen az ágyban!

Felkértek, hogy az RTL klub műsorában beszélgetőtársaimmal próbáljuk megfejteni: vajon a férfiak foglalkozása milyen hatással van ágybéli virtuozitásukra.

BAMA

A nemi élet kutatására az országok-államok pénzt áldoznak - mi pedig szinte az egész életünket. Különösön a brit tudósok jeleskednek: ott lehet a legtöbb pénzt kilobbizni a leghajmeresztőbb kísérletekre, felmérésekre. És íme, meg is született az újabb kimutatási eredmény arról, vajon mely szakmák szerelmesei viszik haza a legvadabb ötleteiket feleségük becserkészésére.

Linda De Villers pszichológus szerint aki monoton munkát végez, az hajalmos otthon a női testet is gépként kezelni, míg akinek kreatívabb a feladatköre, az otthon sem éri be a megszokott megoldásokkal.
Hm.
Elgondolkodtató, ugyanakkor roppant logikus teóriája van ennek a Lindának, így első ránézésre kár is volt ezért 400 párt megkérdezni. A kézenfekvő tényre magunktól is rájöhettünk volna... Bár a felmérés szerint semmiképpen se kezdjünk, mondjuk egy szerszámgép lakatossal, mert akkor biztosan nem jutunk tovább a Káma Szútra első lapjánál  - pedig ott még csak a szexmentes bevezető áll.
De ha az összes szexpozitúrát és szexboltban kapható ehető bugyit, valamint plüss bilincset is ki akarjuk próbálni, akkor nézzük ki végzett a kutatás első helyén.

Művészlelkek

A művészek 45%-kal kitűnő minősítést kaptak. Mindegyikük azt vallotta, előjáték nélkül mit sem ér a szex, és 73%-uk teljes mértékben ki is elégíti partnerét.

Kár, hogy a kutatónő nem pontosította a művészlélek fogalmát. Így most kénytelen leszek egy kalap alá venni a szobrászt és a színészt, és sose fogom megtudni már, hogy a zenész vagy a lírai költő jobb-e az ágyban. A lényeg, hogy a lelke művészi legyen, és úgy tudjon az ujjaival babrálni, mint egy zongoravirtuóz a Goldberg variációk alatt, tüdőkapacitása pedig legyen olyan, mit Louis  Armstrongé. Az előjáték alatt úgy bánjon párjával, mint festő az ecsetjével, de közben nézzen vágyakozva, mint Rómeó az erkélyjelenetben. Lehelete forró, akár az Otellót játszó színészé - viszont lelkünkben pengessen olyan húrokat, mint Csehov a Három nővérén.
Így megkaphatja a 45%-ot, ami elég az első helyre.

 

Vállalkozók

58%-uk szexel több mint heti kétszer, s feleségüknek csupán 30%-a szeretné, ha kicsit odaadóbbak lennének. 60%-uk imádja orálisan kényeztetni barátnőjét (40%-uk nem!). Kiderült, igazi kíváncsi gyerekké válnak, ha elkapja őket a szenvedély... Összességében tehát azt lehet mondani, hogy ritkán kívánják meg a másikat, de amikor ráéreznek az ízére, alig lehet bírni velük!

Azt hiszem, ez a felmérés még a gazdasági válság előtt készülhetett, mert ahogy körülnézek, korunk vállalkozóit inkább különböző stressz betegségek gyötrik, nem pedig az olthatatlan vágy, hogy orálisan kényeztessék párjukat. 40% -ukat biztosan nem - ahogy Linda a gyengébbek kedvéért ki is számolta…

Kisebb üzlet tulajdonosai

Többségük szeret új pózokat kipróbálni, szex-játékokat vásárolni. A korbács, az ostor vagy a bilincs egyikőjüktől sem idegen. A feleségek vallomása szerint nagyon jól eltalálják az aktus ideális időtartamát, és az asszonyoknak csak 30%-a panaszkodott arra, hogy hiányolja a kimerítőbb előjátékot. Viszont ők is csak heti kétszer kapnak kedvet rosszalkodni! (De legalább folyamatosan tartják ezt a számot...)

Már régen túl vagyok azokon az időkön, amikor még randira jártam, és azon izgulhattam, vajon új partnerem, mikor veszi elő a korbácsát egy óvatlan pillanatban. Hál''istennek, akkor még nem rendelkeztem azzal a hatalmas tudással, amit most Linda feltárt előttem, így nem féltem akkor sem, amikor kisebb üzletek tulajdonosaival randiztam.
Most képzeljétek el, mennyire reszketve mentem volna fel az első légyottra - azon izgulva, mikor kerül már végre rózsaszín plüssbilincs a csuklómra. És mennyire csalódott lettem volna, ha mégse jutunk tovább a klasszikus misszonárius póznál. Mindenesetre Hajas Laci a reggeli műsorban megnyugtatott: neki nagy boltja van.

Építészek, mérnökök, gépészek

A feleségek 71%-a elégedett a teljesítményükkel. 92%-uk szerint sosem hagynák ki az előjátékot, 76%-uk elégedett az állóképességükkel is. Ám az építészek 12%-a szerint a bemelegítés olyan, akár egy örökkévalóság. 29%-uk szereti hátulról megközelíteni a dolgokat, és intenzíven érdeklődik az anális örömök iránt.

Nahát tessék, mit meg nem tud az ember az építészekről!
A 92%-os előjáték arányt én túl magasnak tartom, hacsak a kutatónő nem prekoncepciókra építi a tanulmányát. Nyilván úgy gondolja, ha valaki képes egy építményt az alapjaitól felépíteni, akkor nemi vonatkozásban is alapos és körültekintő. 

Managerek

Harmadik helyen végeztek, hiszen a nők 38%-a szerint remekelnek a lepedőgyűrésben. 74% állítja: nincs náluk jobb az orális kényeztetésben. Ám van egy nagy hátrányuk: nem igazán érdeklődnek párjuk véleménye iránt, szeretnek saját maguk dönteni.

Hogy ki lett a második azt nem pontosan értem, de  úgyis gynítom, hogy nem a kutatónő kiváló meglátásai alapján fogok ismerkedni (nem mintha ez a veszély bárkit is fenyegetne), ráadásul erősen gyanakodni kezdtem, hogy nem a foglalkozásuk alapján lehet az emberek lepedővirtuózitását megítélni. Valószínűleg a kreatív ember otthon is vállalkozóbb kedvű, az erőszakos, törtető pedig vízszintesen se tud más alakítást nyújtani - szakmájától függetlenül.

Egyenruhások (rendőr, tűzoltó, kiszállító)

A nők 81%-a büszkélkedett azzal, hogy minden szempontból kielégítik őket. 25%-uk csinálja többször, mint heti kettő, ám a nők 35%-a hiányolja belőlük a kalandvágyat!

Naná hogy hiányzik a kaladvágy, hisz ezek azok a szakmák, amelyek éppen elég veszélyesek és izgalmasak. Azt még értem, hogy egy tűzoltó ódzkodik tűzet szítani az ágyban, de vajon kik is azok a kiszállítók? Netán tán Linda összefutott néhány postással vagy pizzafutárral?

A kutatónő ráadásul mintha kissé össze is zavarodott volna a végére: az elején még kitűnő eredményt adott a művészlelkeknek, pedig csak a feleségek 73%-a érezte magát minden szempontból kielégítettnek. A végén pedig az olvasható, hogy a rendőrfeleségek 81%-ban, vagyis többen büszkélkednek ugyanezzel a ténnyel.
Igaz ugyan, hogy egy másik felmérés szerint pont ebben a szakmában kimagasló a válások száma - viszont azt a kimutatást  Linda biztosan nem olvasta...

Marjai Judit blogja >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva