Életmód

2009.07.28. 09:59

Jolie és Pitt elképesztő luxusban

Kinek ne lenne szüksége olykor pár pihentető órára, napra, hétre... Amikor egy koktéllal a kezében, pálmafák árnyékában piheni ki a mindennapokat? A sztárok is kilépnek néha a rivaldafényből - összeállításunkban megmutatjuk, hol is nyaralnak ők a legszívesebben.

BAMA

Vannak, akik legszívesebben saját tulajdonukban lévő szigetnyi nyaralójukban töltik a forró napokat, de nem ritka, hogy a hírességek is olyan üdülőt választanak, ahol a kényelem és a luxus a mérvadó.

Nem hiába képzeljük úgy, hogy a gazdagság és az ismertség magával vonzza a drága szabadidő eltöltést. Míg George Clooney, Nicole Kidman és Keith Urban saját nyaralójában élvezi a napsütést, Pierce Brosnan inkább a közkedvelt üdülőhelyeket részesíti előnyben.

Beckham-házaspár annak ellenére, hogy széles-e világon számos üdülőhellyel, szigettel, szállodával és még ki tudja, hogy mennyi mindennel rendelkezik, most mégis egy ingyenes üdülésre szánta el magát. Egy közeli ismerősük ajánlotta fel nekik a pénz nélküli ejtőzést amit – dollármilliók ide, vagy oda – Beckhamék szívesen fogadtak.
És a botránypár Jolie-Pitt duó is újra hallatott magáról - állítólag közösen utaztak Dubaiba. Hogy pihenni, kapcsolatot menteni, vagy csak egy újabb jótékonysági akció kedvéért-e, nos erről, egyelőre, nem szól a fáma...

Képgalériánkban a nyár leghíresebb nyaralói és nyaralásai  >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva