Életmód

2009.07.07. 16:39

Örökre megbélyegzett sztárok

Van, aki egészen az Oscar-díjig viszi, mégsem tud kitörni a sorozatok világából. Hogy miért? Mert vannak sztárok, akiket vagy örökre megbélyegzett egy-egy általuk megformált karakter, vagy pedig anyagilag éri meg jobban sorozatokban virítani.

BAMA

Reneszánszukat élik a sorozatok. És persze sztárjaik, hiszen ma már egy sorozatszínész éppen akkora elismerésnek és hírnévnek örvend, mint egy mozisztár. Sőt, olykor még nagyobbnak is. Hiszen vannak színészek, akik mindent egy-egy, akár évtizedekig is tartó szériának köszönhetnek.

Itt van mindjárt Eva Longoria Parker esete. A csöppnyi szépség hiába tett meg mindent azért, hogy termete ellenére is felfigyeljenek rá. Minden, amiről álmodott kudarcba fulladt. Majd jött a Született feleségek, és vele együtt a hírnév, a siker, pénz és csillogás. Eva azóta tántoríthatatlan, és hiába kérték fel már nem egyszer ígéretes filmek szerepére, ő megmaradt Mrs. Solisnak.

Mással viszont épp az ellenkezője történik. Elég, ha csak a Lost két lábon járó hústornyára, Matthew Fox-ra gondolunk. A modellből lett színész bármennyire is szeretné, nem kérik fel nagyobb filmszerepekre. Sorozatok jönnek, sorozatok mennek - de Matthew csak vár, és vár. Még mindig reménykedik: „Tudom, hogy egyszer megtalál az álomszerep…” – vallott őszintén a napokban a People magazinnak adott interjújában.

Képgalériánkban Hollywood legrendíthetetlenebb sorozatsztárjai >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva