Életmód

2009.08.11. 10:00

A legszexisebb sorozat-sztárok

Lost, Hősök, Grace klinika, Szex és New York, Narancsvidék – miben közösek az említett sorozatok? Egyrészt abban, hogy egytől egyig a hollywood-i álomgyár legsikeresebb szappanoperái, másrészt, mindegyikben felbukkan egy-egy gyönyörű bombázó – nézők millióit ültetve a képernyők elé. Szépségversenyt hirdettünk a legnézettebb sorozatok karakterei között. Íme, az eredmény.

BAMA

Míg régebben a brazil szappanoperák voltak az abszolút befutók, most az USA izgalmakkal teli teleregényei zsebelik be a legjobb díjakat. A szemfüles forgatókönyvírók és producerek ugyanis rájöttek, olyan epizódokat kell kreálniuk, amelyet nem csak a tengerentúlon, de Európában is értenek és értékelnek. A történeten kívül azonban legalább ilyen kulcsfontosságú, kik játsszák a főszerepet…

Csinos színésznők, legendás hódítások

Gyilkosságért körözött szökevény, csábító-unatkozó exmodell háziasszony és különleges ügynök – Kate Austen, Gabriel Solis és Scully karaktere az erősebbik nem kedvence.
Nem csak kitűnő alakításukkal hódítanak, de esztétikai látványként sem utolsók. A Lost üdvöskéje, Evangeline Lilly modell alkatával és bájos arcával színésztársát babonázta meg, Gabriel a kertészfiút csavarta az ujjai köré, míg az X-akták vörös főhőse Mulder-t csábítja el végre a sorozatból készült filmben.

A szexiség titka

Szubjektív listánk összeállításakor hiába kerestük a választ a „Mitől szexi valaki?”- kérdésre, arra jutottunk, mindenkinek másért. Abban azonban  egyet értettünk: a karizma, a kisugárzás, és a bájos arc elengedhetetlen – listánk szexi színésznői sem panaszkodhatnak, ha szépségről van szó. Csáberejüket pedig csak fokozza, hogy alakjuk is hibátlan…

Kíváncsi az eredményre? Nézze meg képgalériánkat, a legszebb sorozatszínésznőkért >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva