Életmód

2009.08.25. 19:18

Gazdagok, szépek és okosak

Hugh Grant, mint angoltanár, Mr. Bean, mint villamosmérnök és Brad Pitt, mint újságíró. Hihetetlen, nem igaz? Pedig ők sem voltak mindig híresek: mielőtt meghódították volna a mozikat, tanultak, mint akárki más.

BAMA

Nincs is annál jobb, ha egy ünnepelt sztár nem csak külsejével, de eszével is hódít. Bár a Hollywood-i celebek nem éppen műveltségükről híresek, akad köztük olyan, aki igencsak képzett. Nekik megvan mindenük: nem csak jól néznek ki és gazdagok, de okosak is.

Jó választás: hivatás váltás

Ilyen például Natalie Portman, aki amellett, hogy már öt nyelven beszél, még pszichológus is. Ám nem csak ő híres lélekbúvár: a Született feleségek Bree-je, Marcia Cross is a lelkek doktora. Hasonló hivatást választott Eva Longoria, aki – ha nem fedezik fel modellként - kineziológusként segített volna a stresszoldásban, míg Catherine Bell sebészként gyógyított volna. Elnézve azonban mai sikereiket, bátran kijelenthetjük: egyikük sem bánta meg, hogy annak idején a színjátszást választotta…

Akadnak azonban olyanok is, akik már sztárként ültek iskolapadba – igaz, nem azonos motivációval. Kirsten Dunst például fogadásból követte édesanyja példáját és lett művészettörténet hallgató, míg Marcia Cross azért végezte el a színi iskolát, hogy még inkább tökéletesítsen játékán.

Képgalériánkban sztárok, akik beültek az iskolapadba >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva