Életmód

2009.08.06. 16:21

Június 25-e óta tart a gyász

Halála különös zsibbadtságot okozott a világon. Június 25-e óta tart a gyász. Összeállításunkban a legnagyobb hollywoodi rajongók szólalnak meg.

BAMA

Vannak, akik a legjobb barátjukat, míg mások példaképüket veszítették el benne. Mester volt, aki 5 éves korától kezdve a színpadon töltötte az életét. Amikor mások legóztak és kisautókkal játszottak, ő egy lemezkiadóval pereskedett. Amikor más már az első csókok boldog hevében égett, ő fellépésről fellépésre utazott. Szeretni sem tanult meg, sosem. Zsenialitása azonban egyértelmű volt - és szinte ez az egyetlen, amit nem is vitatott soha, senki.

Ahogy közeli barátai és ismerősei sem, akik mindig kiálltak a pop királya mellett. Igaz, Jackson életének utolsó hónapjaiban előlük is bujkált. Az utolsó visszatérésre készült, mégsem akart feltűnést kelteni, talán egyre romló egészségi állapota miatt...

Meghalt. Eltemették. Hogy a tragédiát pontosan mi okozta - máig kérdéses. Biztos válaszokat talán nem is kapunk soha. Összeállításunkban barátai és rajongói emlékeznek rá, Liz Taylortól Britney Spearsig...

Képgalériánkban sztárok gondolatai Michael Jacksonról >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva