Életmód

2009.08.01. 14:45

Mitől retteg Jakupcsek Gabriella?

A babonás ember egyfajta bűvöletben él: tart a fekete macskáktól, szerencsétlennek hiszi, vagy kifejezetten ragaszkodik a 13-as számhoz... Kiváltképp, ha péntekre esik. Igaz ez a sztárokra is. Megmutatjuk, milyen babonákban hisznek ők!

BAMA

Sokan úgy tartják, csak a szegények, elkeseredtek és járatlanok babonásak. Ez azonban nem teljesen igaz. Ha bizonyos napokon nem mersz például házasságot kötni, esetleg elhalasztod a régóta várt utazás időpontod, babonás vagy.
Hollywood sztárjai közül is sokan hisznek a természetfeletti erőkben, és persze hazánkban is akadnak ismert babonás emberek, akik olykor túlzásokba is esnek.

Dobó Kata például - mégha késésben is van - ha otthon felejt valamit, amiért vissza kell mennie, képes pár percre megpihenni, mert akkor nem történhet baj - állítja. Ennek ellenére a 13.-át kifejezetten szerencsés napnak tarjta, mert vele eddig mindig jó dolgok történtek ezen a napon.

Jakupcsek Gabriella anno babonából nem beszélt terhességéről, csak amikor már látható jelei voltak az áldott állapotának. Hasonlóan járt el Jennifer Lopez is, aki szintén annyira vágyott már az anyaságra, hogy inkább titkolta ikerterhességét, csak nehogy baj legyen. Később, miután növekvő pocakja elárulta az állapotát, a gyermekek nevét titkolta, szintén babonából...

Képgalériánkban a legrettegőbb sztárok >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva