Életmód

2009.09.17. 16:25

Az év emberei

Guy Ritche, Mickey Rourke. Sztárok, akiknek pár nappal ezelőtt még fogalmuk sem volt semmiről. Most pedig a világ egyik legnevesebb magazinjának díjazottjai lettek. Mögöttük persze még számos híresség sorakozik. Nézzük: idén kik érdemelték ki a brit GQ Magazin kitüntetéseit!

BAMA

Többek között Michael McIntyre, Harvey Weinstein, Ross Kemp és David Williams is színpadra szólítatott a londoni királyi operaházban, ahol az angol GQ Magazin tartotta idei, minden eddiginél impozánsabb díjátadóját. A kitüntetéseket több kategóriában, mint az év komikusa, a legstílusosabb férfije, legjobb színésze, vagy politikusa... stb. adták át.

Ez utóbbit George Osbourne, brit pénzügyminiszter érdemelte ki, méghozzá a pénzügyi válság kirobbanásának okairól alkotott véleményével.
A bankárokat hibáztatom a helyzet elfajulásáért. Ha kockázatokat vállalnak, akkor fizessék is meg az árát. Ha olyan összegeket tesznek zsebre, ami messze felülmúlja a normál halandók fizetéseit, akkor legyenek készen arra, hogy ha hibáznak, elveszthetik ezeket az összegeket – hangzott a nyertes beszéd.

Melltartóban lapulva

Nem volt ilyen sikeres a beszéde Lilly Allennek - őt, mint egyedüli nőt, az Év hölgyének választották -  aki most sem bírta ki botránykeltés nélkül. Az énekesnő melltartójából kapta elő köszönőbeszédét, amibe Kate Moss – a díj átadója – is beleremegett. Vagy lehet, hogy az ünnepség kezdete előtt felszolgált pezsgő ártott meg a szupermodellnek?

Akik kimaradtak

2009 televíziós sorozata: Mad Men

2009 kommentátora: Robert Peston

2009 újságírója: James Harding

2009 írója: Geoff Dyer

2009 vállalkozója: Matthew Freud

2009 szakácsa: Marcus Wareing

2009 szószólója: Vince Cable

Képgalériánkban a GQ Magazin legjobb pasijai + egy nő >>>

2009 kommentátora: Robert Peston

2009 újságírója: James Harding

2009 írója: Geoff Dyer

2009 vállalkozója: Matthew Freud

2009 szakácsa: Marcus Wareing

2009 szószólója: Vince Cable -->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva