Életmód

2009.09.03. 18:27

Botrányok és szerelmek, házasságok nyara

Van akinek sikerül és van akinek több évtizedes várakozás, kínlódás és ácsingózás után sem kerül karikagyűrű az ujjára. Mi most előbbiekből válogattunk. Összeállításunkban azok a sztárok, akiknek szerelmet, boldogságot hozott az idei nyár.

BAMA

Salma Hayek és Frencois-Henri Pinault például már másodszor erősítette meg szerelmét. Először ugyanis csak intim keretek között esküdtek egymásnak örök hűséget, majd pár hónappal később a barátaik előtt is hivatalossá tették szerelmüket.

Akárcsak Milla Jovovich és Paul W. Anderson, aki pár nappal ezelőtt mondta ki a holtomiglan-holtodiglant. A szerelmesek ezzel végérvényesen is bebizonyították a hitetleneknek, hogy képesek a boldogságra. Egyes amerikai lapok ugyanis sokszor megkérdőjelezték Milla és Paul boldogságát arra hivatkozva, hogy a modellből lett színésznő – aki harmadszor állt oltár elé – megbízhatatlan a szerelemben.

Ez a kérdés jogosan vetődhetne fel Jennifer Aniston esetében is, aki Brad Pitt után egyszerűen nem találta a helyét a romantika világában. Eddig. Hírek szerint ugyanis Jen végre révbe ért, és Gerald Butler oldalán feledni tudta exét. Sőt, egyes feltételezések szerint már az örökösök is úton vannak: Aniston ikrekkel várandós (?) ...

Képgalériánkban a nyár legnagyobb sztárszerelmei >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva