Életmód

2009.09.02. 10:34

Egy ideális feleség ideális napja?!

Férje távollétében nem nézi meg az email-jeit, és még véletlenül se kukkant bele az előzményekbe, vajon hol is járt a neten élete szerelme, míg a lázas otthoni, éjféli munkáját mímelte... A jó asszony, aki persze egyébként is mindent megbocsát!

BAMA

Ideális nő - csak - a mesében létezik, ott éldegél párjával, az ideális férfival, az Elyzium mezején. Természetesen örökké boldogan.

A valóság persze ennél jóval prózaibb, különösen fárasztóbb.
Nézzük meg egy ideális  feleség egy napját, aki a férfiak képzeletében létezik.

A nő gyengéd csókokkal ébreszti párját, és ágyba hozza a gőzölgő kávét. Ő ugyan nem dohányzik, de persze zokszó nélkül elnézi élete párjának, hogy az cigarettázással tölti ébredése kritikus perceit.
Az álmos férfi kitámolyog a mellékhelységbe, az ideális nő kivont WC kefével követi, hisz csak lelke mélyén remélheti, hogy egyszer összeismerteti egymással őket.
Mikor a férfi elfogyasztotta reggeli rántottáját és ginzenges  vitaminkoktélját - amit asszonya a konyhapultra készített -, nem kell ruhákért nyúlkálnia a szekrénybe, hisz azt gondos kezek már jó előre elkészítették a szobainasra. És jaj lenne, ha nem passzolna a nyakkendő színe akár a zoknihoz... De természetesen ilyen egy álomotthonban soha nem történhet meg.

Az ideális asszony közben halkan lezuhanyzik, sminkel, útjára indítja a gyerekeket, és teszi mindezt maximum 5perc leforgása alatt. Természetesen halkan, nehogy a teremtés koronáját megzavarja reggeli gondolatai és bősz telefonálgatása közben.
A gyönyörűen kifestett nő megkíméli férjét reggeli ágytól gyűrött arcától, hogy az egész nap csak a szépre emlékezzen, ha rá gondol.
Forró csókokkal búcsúzik, és csak rebegteti a pilláit büszkén, hogy mennyire illatosan és frissen vasalva sikerült kedvesét útjára (a munka frontjára) küldenie.

Napközben nem kérdez, nem telefonál fölöslegesen, nem küld féltékenykedő sms-eket. Férje távollétében nem nézi meg az email-jeit, és még véletlenül se kukkant bele az előzményekbe, vajon hol is járt a neten élete szerelme, míg a lázas otthoni éjféli munkáját mímelte.
A jó asszony (aki persze mindent megbocsát! ) kitakarított lakásból indul a munkahelyére, ahol szelíden, szorgalmasan pénzt keres. Azt hogy napközben mikor jut el az edzésre vagy a kozmetikába - persze senki sem tudja. Mert bizony az álom nő mindig edzett, karcsú, ápolt, méregdrágának tűnő holmiijait pedig - hogy férje pénztárcáját kímélje - bizonyára egy turkálóból bányászta össze.

Ha a férfi igényt tart rá mindig fényezi a lelkét, és ha az egy telefont esetleg megereszt napközben, akkor kánonban szidja vele hülye főnökét. Az álom asszonynak nincs lelke, mert viszonzást sose vár, csak a szerelmét tömjénezi, de azt hosszan és egész nap. Rajongó sms-eket küld, de azért persze nem tolakodóan.
Az ideális nő bevásárol, és nem zsörtölődik, ha nehéz a cekker. Főz, mos, kikérdezi a leckét és lefekteti a gyerekeket, mire megfáradt férje hazatér a csatából.

Már az ajtóban kezébe nyomja a pezsgős poharat. Segít levetkőzni, majd az előre elkészített illatosan forró habos fürdőkádba segíti a megfáradt harcost. A mobiltelefonját ugyan gyengéden a szeméhez emeli, és megnézi az utolsó 5 hívást, de természetesen csak a mihez tartás végett, még véletlenül sem hozza fel témának.
Nem traktálja saját butuska napjának élményeivel, szót sem említ barátnője pletykáiról. Csak tágra nyílt szemekkel hallgatja saját hímjét. Isteni vacsoráját csendben feltálalja - tálcán - a férfi elé, aki a tévé kapcsolóját szorongatva dermedten nézi a villódzó képcsövet. Halkan cserélgeti kezében a sörös poharat, és soha sem panaszkodik.
Ha pedig azt látja a férjén, hogy más műsorra vágyik, akkor szexis harisnyatartóba öltözik, és a hastáncos órákon begyakorolt mozdulatokkal vonaglik előtte, mint egy csábos bajadér.

Bármi is történjék az intim percek alatt, utána egy ideális nő arcán boldog mosollyal merül jól megérdemelt álmába, és már nem is hallja hangos-boldog horkolását álmai- és nappalai urának.

- Marjai Judit blogja a nana.hu oldalán >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva