Életmód

2009.09.14. 11:16

Forró titkok és meleg helyzetek Hollywoodban

Világsztárok, örök popikonok, régi és feltörekvő színészek, divatdiktátorok - sztárok, akikről sosem gondoltuk volna, hogy saját nemükhöz vonzódnak. Ők viszont egy idő után nem titkolták... Sőt.

BAMA

Elég egy kétértelmű nyilatkozat, furcsa gesztus vagy félreérthető fotó - Hollywood pletykafészkei máris újabb meleg-titkokról suttognak. Listánk tagjai - önként vagy kénytelen-kelletlen - felvállalták másságukat. Az őszinteséget azonban nem mindig díjazzák…

Akik botrányt kavartak…

Pár éve bombaként robbant a hír: T.R.Knight, a Grace klinika félszeg dokija meleg. Vallomása nem kis megrökönyödést okozott, ám ami ezután következett... Kollegája folyamatosan megjegyzéseket tett rá, a viszony pedig odáig fajult, hogy arról cikkeztek: Knight otthagyja a sorozatot. A pletyka persze hamisnak bizonyult, a botrány azonban kitört… Hasonlóan nagy zűrt okozott 10 éve George Michael is, aki egy nyilvános wc-ben fajtalankodás közben bukott le, amiért őrizetbe is vették. A kínos incidens majdnem a karrierjébe került...

Nem csak az erősebbik nem képviselői kavartak nagy port bejelentésükkel: a Szex és New York Mirandája, Cynthia Nixon 8 éves házasságát hagyta ott egy - meglehetősen férfias - nő kedvéért, akivel azonnal össze is költöztek. Ellen DeGeneres, a népszerű tv-s műsorvezető sem aprózta el: duplán robbantott, amikor ’97-ben a Time címlapján vallott leszbikus hajlamáról, majd az Ellen című vígjátéksorozatban játszott karaktere is előállt másságával.

…és akik nem

A showbiznisz „nagy öregjei” ezzel szemben tudták, hogyan valljanak színt. Az ismert pop ikon, Elton John zökkenőmentesen, az 1970-es évek végén állt elő másságával - igaz, először csak biszexualitásról beszélt, melyet később módosított melegre. Az Álljon meg a nászmenet! sztárja, Rupert Everett vallomása is hasonlóan simán ment: első regényének megjelenésekor rántotta le a leplet szexuális orientációjáról, melynek köszönhetően számos meleg szerepet kapott a későbbiekben.

Képgalériánkban sztárok, akik vállalják a másságukat >>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva