Életmód

2009.09.23. 16:21

Főztöd megmutatja, ki vagy!

A háziasszonyok jellemét ki lehet következtetni főzési szokásaikból - álltja egy német pszichológus.

BAMA

Elgondolása szerint: 

 - Az erős fűszereket használó asszonyok sokoldalúak, színes egyéniségűek, és átlagon felüli a humorérzékük, viszont könnyen dühbe gurulnak és bizony nehéz menekülni a panaszáradatuk elől.


Azok a háziasszonyok, akik szeretnek receptkönyvekből főzni és ragaszkodnak is az ott megadott arányokhoz becsvágyóak ugyan, de az életben sokszor bátortalanok, és megfutamodnak, ha küzdeniük kell bármiért is.

- Akik mindig méricskélnek és mindennapos eszközük a konyhai mérleg, pontosan kiszámítják, hogy hány főre hány húst rántanak ki, ügyesek a konyhában, viszont az életben elveszett emberek, ha úgy érzik nincs kire támaszkodniuk, és sokszor bátortalanná válnak.

- A főzés közben sűrűn kóstolgató nők filozófikus hajlamúak és zárkózottak, szeretik maguk körül a nyugalmat, nehezen viselik az élet megpróbáltatásait

- Aki csupán kényszerűségből főz és az utolsó pillanatban dobja össze az ételt, önállóságra törekvő, független, kissé önfejű ember. Megbízható barát, és mivel nagy benne a kombinatív képesség, színes egyéniség is.

- Azok a nők, akik pedig mindig többet főznek a kelleténél, bőkezűek és segítőkészek. Barátkozóak és nagylelkűek másokhoz, nem keseregnek a bajokon, hanem könnyedén próbálják kezelni az élet dolgait. Viszont kissé hebehurgyák.

Aki pedig, gyanakszik, hogy még sem így van, az járjon utána.

Felhasznált irodalom: Gerhard Hasenfeld

- Marjai Judit blogja >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva