Életmód

2009.09.09. 12:19

Orgazmus - pénzért?

Akkor még azt mondogattam magamnak: megmutatom a német lotyónak, milyen a magyar virtus. Ma már tudom, valójában a száz márka érdekelt. Mindketten megkaptuk, amit akartunk. Brigitte az orgazmusát, én a pénzemet.

BAMA

Vidéki kisvárosban nőttem fel. Mindent, amit a nőkről tudok, a nagynénémtől tanultam. Egy férfinak a szex legyen a legfontosabb – mondogatta mindig, ha beszélgetéseink a nőkre terelődtek.
Nem kis részben az ő tanácsainak köszönhetően már a középiskolában is én voltam a legmenőbb srác. Mindig volt barátnőm, néha kettő-három is. Rendszeresen sportoltam, megyei sportversenyeket nyertem.
Jött a rendszerváltás, a gyár bezárt, a szüleim és a nagynéném is munkanélküli lett, én pedig Budapestre kerültem, közgazdásznak készültem.

Hamar szembesülnöm kellett azzal, hogy a családom nem tud támogatni, munkát kellett keresnem. Nappal az előadásokon ültem, éjszaka pedig egy nonstop közértben voltam eladó. Próbáltam más munkát keresni, nem sok sikerrel jártam. Az egyetemen ismertem meg Lilit, csoporttársam volt, rendszerint mellettem ült az előadásokon, helyettem is jegyzetelt. A vizsgákra közösen tanultunk. Egymásba szerettünk.
Kapcsolatunknak nemcsak életem első szerelmét, de egy új, jobb állást is köszönhettem, az egyik előkelő szállodában lettem londiner
. Ez akkor nagyon jó állásnak számított, többszörös volt a túljelentkezés, és csak azért kerülhettem be, mert Lili nagybátyja ismerte a recepcióst. Három műszakban dolgoztam a hotelben, elkezdtem kimaradozni az előadásokról, de jól kerestem, és a jatt is jött rendesen. Ráadásul néha legalább kialudhattam magam. Lilivel is jól alakultak a dolgok, egyre inkább éreztem, ez az igazi, a nagybetűs szerelem. Az első nyári szünetben bemutattam Lilit a családomnak, a másodikban megkértem a kezét.

Jól kerestem a szállodában, legalábbis az akkori átlaghoz képest. Lilivel már az esküvőnket és a közös életünket terveztük. Mindenben egyetértettünk, együtt rendeztük be a közös albérletet, és arról álmodoztunk, milyen jó lesz, amikor már gyerekeink is lesznek. Mindketten két fiút szerettünk volna. Olyan volt az egész, mint egy gyönyörű, romantikus mese. Egészen addig, amíg be nem toppant Brigitte, egy gazdag német unatkozó felesége, aki a szállodában szállt meg. Számtalan csomaggal, bőrönddel, kofferrel érkezett, pedig csak egy hétre jött. Láttam a szemén, milyen elismerően nézi, ahogy a kocsira rakom a csomagjait.
– Ha már itt van, segítsen kicsomagolni, fiatalember! – kért kedvesen és ledobta a kabátját. Csak most láttam, mennyire jól tartja magát, legalább negyvenéves lehetett, de otthon a kisvárosban már a harmincas nők is sokkal rosszabbul néznek ki, mint ő. Maradtam, segítettem. Megkínált egy itallal, majd, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, ledobta a blúzát, szoknyáját. Ott ált előttem fehérneműben.
– Izgatónak találsz? – kérdezte. – Mert én nagyon vonzónak talállak! Mennyit kérsz? Tíz márkát, húszat? Mi az árfolyamod?
Nagyon cinikusnak találtam, de nem futottam el, csak álltam lebénulva. Nem tudom, mi tartott fogva, a hirtelen jött pénz ígérete, vagy a kíváncsiság, hogy milyen lehet a teste a fehér selyemkombiné alatt. Hamarosan megtudtam. Brigitte levetkőzött, magához húzott, csókolt, ahol ért, szinte letépte a ruhámat, és én kábultan tűrtem azt is, hogy az ágyra lökjön és rám feküdjön. Közben folyamatosan beszélt hozzám németül, annyira izgalomba jött, hogy hadarni kezdett, egy szavát sem értettem. Pár perc múlva ott álltam felöltözve, „megerőszakolva”, ötven márkával a kezemben. Hihetetlenül nagy pénz volt az akkor nekem.

– Látod, ha nemcsak hagyod magad, ha úgy csinálod, hogy nekem is jó legyen, kétszer ennyit kaptál volna – búcsúzott tőlem Brigitte.
Másnap délutános voltam, miután leadtam a szolgálatot, visszalopakodtam Brigittéhez, bár tudtam, az állásommal játszom. Akkor még azt mondogattam magamnak, megmutatom a német lotyónak, milyen a magyar virtus, ma már tudom, valójában a száz márka érdekelt. Mindketten megkaptuk, amit akartunk. Brigitte az orgazmusát, én a pénzemet. Nem is nagyon éreztem magam rosszul utána.
– Ebből kéne élned, nem a rakodásból – nevetett rám a német nő.
– Menyasszonyom van, lakásra kell a pénz! – Ez persze nem volt teljesen igaz, Lilinek az előző ötven márkáról sem mertem beszélni. Hogyan is beszélhettem volna? Mondtam volna el, hogy pénzért megcsaltam?
Háromszáz márkát kerestem azon a héten, és további sok ezret a következő hónapokban
. Eleinte csak a szállóvendégeknél próbálkoztam, amíg le nem buktam. Óriási botrány lett, megfenyegettek, hogy rendőrségre kerül az ügyem, de persze megúsztam egy kirúgással, a szálloda félt a botránytól. Természetesen Lili is megtudta a nagybátyján keresztül. Szakított velem.
Sírtam, könyörögtem, toporzékoltam, mint egy gyerek, de hasztalan volt minden kísérletem. Volt pénzem, de nem ért semmit az életem, feléltem mindent az utolsó fillérig. Az előadásokra már nem jártam, a családom kitagadott, egyedül maradtam, munka és pénz nélkül. Gyakorlatilag semmihez sem értettem, leszámítva, hogy voltam éjszakai eladó és selyemfiú.

Ha Lili nincs mellettem (sőt tulajdonképpen már senki sincs mellettem), hát miért ne csináljam azt, amihez értek? Feladtam hát egy hirdetést. Eleinte alig volt jelentkező, de szerencsére tényleg jó vagyok az ágyban, és terjedni kezdett a hírem. Volt már munkám, dzsigoló lettem. Az egyetemet otthagytam. Úgy éltem, mint az amerikai playboyok: reggel futottam a Margitszigeten, utána elmentem egy-két kuncsaftomhoz, este edzőterembe, szoláriumba, kozmetikushoz, fodrászhoz jártam.
Adtam a minőségre, nemcsak a külsőségekben. Egy nap csak két nőt vállaltam, a kuncsaftjaim egyre menőbb emberek lettek. Elfoglalt üzletasszonyokkal extra pénzért külföldre utaztam hétvégékre, később már tengerparti nyaralásra is elmentem velük. Természetesen minden költséget a nő fizetett, pluszban az én díjazásom sem volt kevés. Minél kapósabb lettem, annál többet kértem a szolgáltatásaimért.

Jól éltem, okosan beosztottam a pénzemet. Amikor már nagyon jól és nagyon sokat kerestem, elkezdtem félrerakni, befektetni. Kapcsolataim voltak a bankvilágban, több bankárfeleség, üzletasszony is segített, hogy jó helyre fektessem a pénzt. Minden rendben volt, egészen addig, amíg nem találkoztam Nórával. Rám nő még nem volt olyan hatással, mint ő. A bevásárlóközpont parkolójában láttam meg, kiszállt a kocsiból, rám mosolyodott, végignéztem telt keblén, formás lábán, erekcióm lett, pedig évek óta nem volt spontán merevedésem. Magánemberként Lili óta nem volt közöm nőhöz. A liftnél előreengedtem Nórát, amikor kiszálltunk, elköszöntem tőle. Beugrottam nyakkendőt venni az egyik boltba, utána fodrászhoz mentem, ott volt Nóra is.
– Jó napot! Hát megint összefutottunk – biccentettem felé azzal a mosolyommal, amit csakis a legjobban fizető kuncsaftok kedvéért használtam néha.
– Úgy tűnik – biccentett vissza.
– Nem túl beszédes az ügyvédnő – súgta a fülembe Judit, a fodrászlány. – Minden kedden este hattól hétig itt ül morcosan és némán.

Nosza, majd én felvidítom, elvégre ez a szakmám! És onnantól fogva minden kedden este hatkor ott ültem a fodrászszalonban. Nóra nem adta magát könnyen. Hónapokig csak köszönő viszonyban voltunk. Sokszor hívtam kávézni, amire egyszer csak megtört a jég, igent mondott. Fél év múlva már megcsókolhattam. Miközben Nóra a bizalmába fogadott, én fenntartottam a praxisomat, csak akkor kezdtem el leépíteni a szeretőimet, amikor felmerült az összeköltözés gondolata.
Egy éve összeházasodtunk, Nóra és konzervatív családja nem sejt semmit a múltamból. Számukra egy ügyes befektető vagyok, aki éjszakai eladóként kezdte, gürizett londinerként, és lassacskán megcsinálta a szerencséjét.
Nóra hamar teherbe esett, és a múlt hónapban megszülettek az ikreink. Két szép fiú. Jönnek a rokonok és az apósom üzletfelei babalátogatóba. Mindenki felhőtlenül boldog, csak én rettegek. Mi lesz, ha kiderül, hogy a rokonok, üzletfelek között van valaki a régi kuncsaftjaim közül?
Mi lesz, ha valaki rámköszön az utcán. Az életem roppanna össze, még egy család, még egy szerelem elvesztését biztosan nem viselném el!

- Igaz történetek >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva