Életmód

2009.10.09. 09:50

Celebek és a fiatal fiúk

Általában a férfi idősebb a nőnél, és ez még az akár évtizedes korkülönbségeknél is elfogadott. Azonban egyre több nő választ magának jóval fiatalabb társat. Akár híres nők is, és akár ismeretlen, feltörekvő sztárokat is.

BAMA

Hiába a fiatal, szebbnél szebb, hamvas bőrű nők tömkelege, ha Hollywood sármos férfijai idős, érett nőkre vágynak. 2008 egyik legszexibbnek kikiáltott férfifsztárja – Hugh Jackman – sem ragadt le a tapasztalatlanoknál, és bölcsebb után kutatott. Felesége 13 évvel idősebb nála, mégis boldog és kiegyensúlyozott kapcsolatban élnek egymással.

Geena Davis negyedszerre találta meg álmai férfiját. Nem mintha az első háromról nem ezt gondolta volna, de náluk valahogy mégsem működött a kémia. Majd jött a 12 évvel fiatalabb sebész - dr. Reza Jarrahy – s egy csapásra megváltozott a színésznő élete… Összeházasodtak, septiben három gyermekük született, és ma is nagyon boldogok.

A sok „holtomiglan-holtodiglan” mellett természetesen azért arra is akad példa, ha csak egy röpke románc erejéig akad össze két, korban cseppet sem harmonizáló híresség. Elizabeth Tyalor és Jeff Goldblum 2004-ben habarodtak egymásba, mégpedig olyannyira, hogy majdnem frigy lett a kalandból. A majdnem Goldblumnak köszönhető, aki (még időben) lépett, és kiszabadult Tyalor vadul ölelő karjai közül…

És kialakulóban van egy új trend is a hírességek világában: amikor egy befutott megasztár választ magának egy fiatal, hírnévre vágyó ifjút. Ilyen Madonna és új "kedvese" Jesus Luz kapcsolata, de ilyen volt Demi Moore és Ashton románca is. Igaz, őket az idő utólag igazolta...

Képgalériánkban sztárok, akiknél nem számít a korkülönbség >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva