Életmód

2009.10.12. 16:12

Elfogynak a sztárok?!

Kilók jönnek, kilók mennek – a celebek boldogulásának egyik leghitelesebb mutatója a súlyuk. Ha a telt idomokat darázsderékra cserélik, általában ünneplik őket, ám van, hogy mégsem érik el a kellő hatást. Ki érti ezt?

BAMA

A bájos Jennifer Love Hewitt a tavalyi bikinis fotója kapcsán kirobbant botrányt megelőzvén idén már karcsún pózolt a strandon. És tarolt.
Míg a dús idomairól ismert Salma Hayek súlycsökkenése kevésbé nyerte el Hollywood tetszését. A High School Musical csokibőrű sztárja, Monique Coleman rengeteg elismerő pillantást zsebelt be tavalyi fogyása óta, azonban Sharon Stone zörgő csontjaival kevésbé aratott sikert a vörös szőnyegen.

Diéta vagy trauma?

Mintha megérezné a publikum, ki az, aki nem diéta vagy szigorú fogyókúra hatására mondott búcsút a fölös kilóknak: az Elemi ösztön sztárja nemrég esett túl egy fájdalmas váláson, a gyermekeiért folyó harc is érthetően kimerítette. Hasonlóan magánbéleti okok miatt lett 15 kilóval könnyebb Janet Jackson is: a fogyások és hízások olimpikonját bátyja, Michael Jackson halála viselte meg.

A magyar celebek között is bőven találunk olyanokat, akik problémás korszakukat élik, ez pedig meg is látszik alakjukon: Mary Zsuzsit az elmúlt hónapok vádaskodásai készítették ki, Hargitai Bea pedig David Stogellel való titkos kapcsolata miatt búsulta magát nádszálvékonyra. Vannak azonban, akik embert meghazudtoló teljesítménnyel adták le hatalmas súlyfeleslegüket: Lagzi Lajcsi csaknem 50 kilótól szabadult meg, míg a Romantic-ból ismert Kunovics Katinka egy átlagos nő testtömegével lett könnyebb.

Képgalériánkban hírességek nagy fogyásai Janet Jacksontól Lagzi Lajcsiig >>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva