Életmód

2009.10.06. 17:49

És mégis szeretjük őket!

Amy Winehouse, Courtney Love, Lady Gaga, Ronaldinho és Iggy Pop. Hogy mi a közös bennük? Gazdagok, sikeresek, csak éppen nem a legszebbek. A sztárvilág tökéletesség-kultuszában egyensúlyoznak, tehetségükkel azonban feledtetnek minden esztétikai hiányosságot.

BAMA

Horgas orr, pici szemek, széles-nagy áll, szétplasztikázott arc - nem a tipikus hollywoodi sztár ismérvei. Ám még az amerikai álomipar is szemet huny egy-két szépséghiba fölött, ha az illető letett már valamit az asztalra. Így lehet ünnepelt sztár a gumiarcú Steven Tyler az Aerosmith frontembereként; a boszorkánynak is beillő, szétzüllött, ám igazi tehetség Amy Winehouse, vagy éppen Donatella Versace, a szilikonfelfújt divatdiktátor.

Hogy hogyan kezelik „másságukat”? Van, aki nem vesz róla tudomást, és szebbnél szebb hölgyekkel veszi körül magát, akárcsak a brazil futballista Ronaldinho. Olyan is akad, aki előnytelen arca ellenére szexbombát alakít a vásznon - ő Tori Spelling. Sőt, ha mindez még nem lenne elég, arra is van példa, hogy - csúnyaság ide vagy oda - modell karriert fut be az illető, mint D.J. Quall.

Lady Gaga, a 23 éves popkirálynőcske is tisztában van hiányosságaival: több kiló sminkkel és extravagáns ruháival ellensúlyozza csúnya vonásait, míg Cortney Love, a Nirvana frontemberének özvegye kollagénnel és szilikonnal védekezik a kor ellen – Versace példáját követve. Igaz, ő lassan önmaga paródiája.

Képgalériánkban Hollywood - és a sztárvilág - legcsúnyább, ám tehetséges ikonjai >>> 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva