Életmód

2009.10.01. 10:25

Híresek és unalmasak

Gálvölgyi János műsorait az utóbbi időben már az arcizmunk egyetlen rándulása nélkül képesek vagyunk végignézni. És hiába kiált Szellő István apokalipszist, ijedség helyet inkább lehalkítjuk a tévét. Mert vannak hírességek, akik tehetnek bármit, semmilyen indulatot nem váltanak ki.

BAMA

Úgy tartják, hogy csak az legyen közszereplő, médiaszemélyiség, aki érzelmeket vált ki. Akit (nagyon) lehet szeretni, (nagyon) lehet utálni - de elmenni mellette nem.
Ilyen volt például Albert Györgyi, de ilyen Győzike is. És nagyon szerethető Tom Cruise - és nagyon utálatos is, vallásos nézetei, agresszivitása miatt.

Viszont hiába szerepel folyamatosan a Jolie-Pitt pár, világmegváltó családalapításuk egyre jobban visszatetsző, sőt egyre unalmasabb. De dacára annak, hogy újabb és újabb botrányokat próbál generálni, Victoria Beckhamben sincs semmi érdekes.

Hazai sztárjaink közül Anettka, Szellő István, sőt Gálvölgyi János is beállhat a sorba, de a válásos botrány ellenére mi Ördög Nórát is idesoroltuk...

Természetesen szubjektív a válogatás, és nem is teljes. Ha kihagytunk valakit, ha úgy érzed, mindenképpen bővítenünk kellene a listát, írd meg nekünk!

Képgalériánkban a 13 legunalmasabb híresség >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva