Életmód

2009.10.27. 16:41

Hova tűnt Brooke Shields?

Valamikor még rajongtunk értük – ma már lehet, hogy meg sem ismernénk őket. A ’80-as, ’90-es évek nagy megasztárjainak nyoma veszett. Vajon hová tűnhettek?

BAMA

Ki ne emlékezne még a hawaii inges macsó nyomozóra, Thomas Magnumra, a csavaros észjárású Columbo-ra vagy a mindenhonnan szabadulni tudó, fifikás MacGyver-re? Az elmúlt évtizedek legnépszerűbb szappanopera-hősei egykor rajongók ezreit ültették le a képernyők elé – ma már inkább távol a kameráktól, családi körben élik mindennapjaikat.

Vannak azonban, akik megkíséreltek visszatérni a rivaldafénybe, igaz, ez leginkább csak botrányok révén sikerült nekik. Sylvester Stallone ex-felesége, a Cobra egykori sztárja, Brigitte Nielsen csapnivaló valóságshow-jával, plasztikai műtéteivel és árverezésre bocsátott zsírrétegével hívta fel magára a figyelmet, míg Brooke Shields polgárpukkasztó, meztelenkedős gyermekfotójával lepett meg mindenkit.

Ám nem mindenki kavart botrányt vagy adott okot pletykára, mégsem fogjuk elfelejteni őket. Jennifer Grey, a Dirty Dancing bájos üdvöskéje, Cybill Sheperd, a Simlis és a szende hisztis szőkesége, vagy Kim Basinger, a 9 és ½ hét című erotikus kasszasiker sztárja örökre beírták magukat Hollywood történetébe.

Összeállításunkban Hollywood retro-sztárjai >>>

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva