Életmód

2009.10.28. 11:36

Superman nem maradhat egyedül!

Nem elég a jó ötlet, összeillő főszereplők is kellenek egy jó mozihoz. A legsikeresebb párosok nem csak a filmtörténetben értették meg egymást, sokan barátok, társak lett a valóságban is. Összeállításunkból kiderül, ki kihez passzolt a legjobban a képernyőn!

BAMA

Egyedül nem megy… Nem bizony. Superman ereje, semmit nem ér Lois Lane nélkül, Michael Knight nem lehetne olyan nagy legény, ha az autója, Kitt nem lenne, de Mulder sem tudna nyugodni Scully ügynök szkepticizmusa hiányában. A filmtörténet kezdetétől ismerünk olyan színészpárokat, akik összenőttek a szerepükkel.

+ 1 kivétel

Persze van olyan is, amikor az ötletes sorozatíró egy tárgyat ruház fel emberi tulajdonságokkal, aki hű társa lehet a főhősnek. Ilyen például Michael Knight és Kitt, a szuper képességekkel és mesterséges intelligenciával felvértezett megajárgány kapcsolata. A csodaautó ugyanis nem csak a bűnözők felkutatásában és a nehéz helyzetek megoldásában segítette Knightot, de szerelmi ügyekben is osztja az észt… Az ötlet pedig bevált: a sorozat a tengerentúlra is elrepítette David Hasselhoff hírét, aki azóta sem tud mit kezdeni a hirtelen jött hírnevével: inkább alkoholba folytja bánatát…

Képgalériánkban a leghíresebb párosok  >>>

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva