Életmód

2009.10.25. 10:10

Tukálóban a Szex és New york sztárjai!

Most már biztos, jön a Szex és New York mozifilm második része. A forgatás zajlik, jövő májusban kiderül, mi minden történik majd a főhősökkel. Például, hogy elérte-e őket a válság!

BAMA

Egy teljesült kívánság

„Ha folytatódik a Szex és New York mozifilm…, akkor legyen némileg edukatív jellegű, és szóljon a válság érezhető hatásairól! Szeretném látni, ahogy Carrie egy kínai cipőboltban próbálgat, Samantha egy turkálóban fizet, Miranda egy jogsegélyvonal önkénteseként bankcsőd-károsultak telefonjait fogadja, Charlotte pedig felmond a dadának, és maga vigyáz a gyermekekre.”írtam még év elején a naplómba.

Nos, ez ugyan nem a világbéke, és a szomszéd néni sem vett még nikotintapaszt (ezek voltak a fő kéréseim), de ha a híreknek lehet hinni, akkor ezennel teljesült egy kívánságom, és tendenciának ez sem rossz. A "kiszivárgott", azaz ügyesen adagolt hírekből ugyanis úgy tűnik, hogy a forgatókönyvírók fantáziáját igencsak megmozgatta a pénzügyi krízis.

Válság New Yorkban

(Aki nem kíváncsi még a sztorival kapcsolatos pletykákra sem, az ne olvasson tovább...)

Turkálóban forgatott jelenetről nincs tudomásom, de Samantha állítólag valóban arra kényszerül, hogy feladja korábbi, költséges életstílusát. Feltehetőleg beleértve ebbe a drága ékszerekre történő nagyvonalú licitálást és a Rodeo Drive-on történő vásárolgatást, ahogyan az előző részben tette.

Miranda feladja karrierjét, eltávolodik a jogi pályától, és Steve-nek segít egy közös vendéglátó-ipari vállalkozásban. Még az álompár Charlotte és Harry cukormázas boldogságát is beárnyékolják az anyagi gondok, így valóban előfordulhat, hogy a dadának mennie kell.

A legnagyobb veszteséget azonban ki más, mint az ingatlan-befektető Mr. Big szenvedi el, aki még New Yorkot is elhagyja, és Londonba (Perez Hilton szerint a Közel-Keletre) költözik, és kénytelen egy egy hálószobás lakásban boldoggá tenni Carrie-t.

Ki tudja, így lesz vagy sem, az mindenesetre valószínűsíthető, hogy a történések fő csapásirányának a válság (vagy ahogy ők fogalmaznak, a "recesszió") tűnik. Tulajdonképpen rájuk is fér egy kis visszafogottság. 

A vásárlás volt a mindenük

A Szex és New York tévéváltozatában még csak szükséges mellékszereplő volt, a moziváltozatban azonban már a shopping lett az ötödik barátnő. Nagyképű, puccos, telhetetlen barátnő, aki időnként igen kínosan viselkedik.

Amikor a divathéten tüntető állatvédők leöntik festékkel a bundáját, a Kaliforniából hazatérő Samantha így kiált fel: "de jó újra New Yorkban lenni"… Carrie-ről ne is beszéljünk, hisz például leszúrja szegény Biget, hogy miért nem ír szerelmes leveleket, de majdnem könnyekben tör ki az ajándékba kapott Vivienne Westwood menyasszonyi ruha láttán.

Lakásnyi gardróbszobájának abszurditása pedig még a reklámfilm-készítőket is megihlette: valamennyien emlékszünk az ismert sörmárka filmjére, melyben a fiúk lányok módjára sikoltoznak a gyönyörűségtől a sör-gardrób láttán.

Válság Budapesten, avagy a Glamour-napok

„Shopping kifulladásig” – hirdeti címlapján a magazin. A pláza üzletei tömve, meglepő módon még azok is, ahol nincs is akció. Az újságosbódéban ülő megszeppent lányt figyelem, aki egy idő után megelégeli a tinilányok rohamát, és kézzel kiírja egy cetlire (merészen három felkiáltójellel) hogy a lap elfogyott. Aki ki akar fulladni, annak már csak a sport maradt, teszem hozzá magamban, bár mitagadás, én is vásárolok.

És aminél már biztos nem lehetne kínosabbat elképzelni: Carrie egy saját Louis Vuitton luxustáskát ad ajándékba a bértáskákhoz szokott asszisztensének, hadd érezze szegény – ami enélkül is teljesen igaz -, hogy milyen különleges személyiség. Kíváncsi leszek, mire mennek kicsit kevesebb kiegészítővel.

Naplóíró Nóra

Jól értesült forrásaim: amygrindhouse.com, showbizspy.com, frisky.com, perezhilton.com

- Nóra naplója a nana.hu oldalán >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva