Életmód

2009.11.10. 15:39

Drogoznak a született feleségek

Ma már nemcsak a gazdagok kiváltsága a kokainhasználat – a középosztálybeli háziasszonyok is szívesen és gyakran élnek vele.

BAMA

„Igaz, hogy a gazdagabbak gyakrabban juthatnak hozzá – nyilatkozta egy queenslandi hírszerzési igazgató –, de a középosztály képviselői is megtalálják a maguk drogforrását.”

Elmondása szerint a Lila Akác Köz asszonyaihoz hasonló életet élő – vagy élni akaró – nők azért használják a kokaint, hogy a szürke hétköznapok után felpörgesse őket a hétvégén.

Amerikában főleg a külvárosokban toleránsabbak a rekreációs drogokkal szemben. Az itt élő, stresszbe belefáradt középosztálybeli háziasszonyok sorozatbéli kedvenceikhez (például Lynette Scavo-hoz) hasonlóan bírni akarják a tempót, amit csak kokainhasználattal tudnak megoldani.

A drogtól felpörögve úgy érzik, színesebb és tartalmasabb az életük, jobban teljesítsenek a munkahelyükön, jobban gondot tudnak viselni a családra és a háztartásra, és ezek után még a bulizásra is marad energiájuk. A tanácsadó szerint a kokain drága, de azok a családok, ahol mindketten állásban vannak, megengedhetik maguknak.

- A kis mellű nőknek befellegzett az ágyban?

- A legszebb Thaiföldi nő egy japán  férfi - videóval >>>

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva