Életmód

2009.11.28. 10:06

Jennifer Aniston megérdemelt szerelme!

A karácsonyi időszak igazán kedvez a filmrajongóknak, hiszen az év utolsó hónapjában rengeteg érdekes és szórakoztató filmmel készülnek az álomgyárban, hogy az ünnepek előtti ajándékhajszában és lázas készülődés közben néhány órára önfeledten kikapcsolódjunk.

BAMA

Természetesen az idei évben is rengeteg premierfilm kerül bemutatásra a hazai mozikban, most összegyűjtöttük a legérdekesebbnek tűnő alkotásokat, amelyeket mindenképpen látnunk kell!

Karácsonykor szokás szerint a legnagyobb és legkedveltebb sztárok térnek vissza a filmvászonra. A romantikus filmek ászai közül ezúttal hiányolhatjuk Hugh Grantet, viszont visszatér Meryl Streep, sőt a 90-es évek szexikonja, Michelle Pfeiffer is, a fiatalabb generációból pedig az idei évben nagyon aktív Jennifer Aniston jelentkezik újabb mozival.

Természetesen a férfiszínészekre sem lehet panasz, új filmben láthatjuk Alec Baldwint, a jóképű és meglehetősen fiatal Rupert Friendet, vagy az év első számú cukifiúját, Robert Pattinsont.

Változatos lesz a kínálat, a már említett romantikus filmek mellet igazi komédia, felújított táncfilm, elgondolkodtató sci-fi és helyenként hidegrázós vámpírfilm is szerepel az aktuális premierfilmek között. Idén karácsonykor is mindenki találhat az ízlésének megfelelő filmet a mozikban!

Lássuk a legérdekesebbeket >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva