Életmód

2009.11.18. 09:53

Megtaláltad az igazit? Teszteld!

Vele minden szép, és vele minden kerek. Úgy érzed, teljes és boldog lett a világ. Nem történhet már semmi baj, nem érhet semmilyen veszedelem, és nincs megoldatlan probléma a földön – csak mert Ő veled van. Vagyis megtaláltad az igazit? Teszteld!

NANA.HU

Egyszerre szép lett az élet! Szerelmes vagy, boldog és elégedett. Ha vannak is problémák, egyik sem számít, nincs megoldatlannak látszó feladat, vagy olyan gond, ami szomorúvá, haragossá tehet. Hiszen tudod, megtaláltad a társad, azt akivel majd leéled az életedet, akit neked teremtett az ég – a föld, a csillagok vagy az istenek – aki hű kedvesed, férjed és gyermekeid apja lesz majd.

És ez egészen biztos?

Mert szerelemes vagy ugyan, meg boldog is… Legalábbis a legtöbbször. És elégedettnek is érzed magad… Majdnem minden pillanatban. De.



De néha kifejezetten idegesít. Ahogy nevet, ahogy eszik, ahogy hozzád szól. Vagy ahogy a levegőt veszi.

Boldog csak úgy lehetsz, ha bár kötsz kompromisszumokat, azok eltörpülnek a kapott eredmény mellett. Töltsd ki tesztünket és megtudhatod, valóban megtaláltad-e életed szerelmét.

Tovább a tesztre >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva