Életmód

2009.11.04. 09:23

Tvrtko kitálal!

Rendhagyó vállalkozásba kezd az Axel Springer Magyarország, elindítja a www.pokoli.hu -t. Az internetes oldal pokoli jó, pokoli izgalmas pokoli érdekes témákat kínál, Vujity Tvrtko tálalásában.

BAMA

Körbeutazhatjuk a Földet a TV2 Pulitzer-emlékdíjas riporterével, megtudhatjuk a titkait, és lebilincselő újdonságokkal találkozhatunk. Az induláskor bepillanthatunk Tvrtko legújabb, Menekülés a pokolból című könyvébe is. Ebből kiderül, hogy Magyarország egyik vezető lelkésze fiatalkorában kábítószer élvező ember volt, aki, ha unta a pályaudvari vagonokat, lakásokat tört fel, hogy ott aludhasson. Innen jutott el a több tízezres Istentiszteletekig és a washingtoni Fehér Házig...

A www.pokoli.hu- ról értesültetünk arról is, hogy miért várják Tvrtkot több százan egy Föld alatti templomban.

Szavazhatunk is, az első heti kérdés: hiányozni fog-e a Sláger és a Danubius Rádió? De lesznek kulturális ajánlók, "Heti Vendég", nagyinterjúk, érdekességek. Ismerd meg a világot Vujity Tvrtko szemüvegén keresztül.

Tovább a pokoli.hu oldalra >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva