Életmód

2009.12.11. 14:17

A legszexisebb karácsonyi ajándékok – egy férfinak!

Egy kis huncutság mindig jót tesz a kapcsolatnak, ha mást nem, legalább nevetni lehet rajta. Van pár bizarr ötletünk karácsonyra is… Kattints a meglepő és mulatságos ajándékokhoz, ha elmúltál 18.

NANA.HU

Eleged lett a tanácstalanságból? Idén nincs kedved sem könyvet sem pizsamát venni? Nos, lenne pár ötletünk… Az intimebb ajándékok kísérőként vagy önmagukban is megállják a helyüket, arra azonban figyelj, hogy akkor add át, amikor kettesben vagytok…

Társasjáték

Avagy Gazdálkodj okosan a - testeddel… Egy-egy ilyen társasjáték igazán feldobja majd a hétköz- vagy ünnepnapokat. Többféle is kapható, az egészen könnyűtől, a nehezített változatokig. Kezdőknek egyszerű dobókockákat ajánlunk, csak gurítsátok el, a képek önmagukért beszélnek.



Cukortanga és óvszer


Bátortalan, ám kísérletező olvasóinknak ajánljuk a következő ajándékokat. Ha nem vagy biztos abban, hogy vevő lenne egy kis erotikus játszadozásra, akkor lepd meg valamilyen „kedves” óvszerrel. Ez lehet ízesített, illatosított, álatkával, figurával ellátott, olyan, ami világít a sötétben vagy ehető… Ebben az esetben azért vigyázzatok!

És ha már ehető: szexboltok kedvelt kiegészítője a férfi tanga – cukorból. Mást már nem is kell tenned, csak a megfelelő pillanatban leszopogatnod a kedvesedről.

Gyűrűk

Na, nem az ujjára… A puha, elasztikus anyagból készült vibrációs péniszgyűrűk különböző - élvezetnövelő - funkciókkal vannak ellátva, és kapható belőlük mackós, delfines, szívecskés, bikás is. Ízlés kérdése.

Tantra ágy



Egyelőre sajnos csak az interneten rendelhető, azonban nem csak ő fog neki örülni. A speciális ágyat úgy alakították ki, hogy mindenki a maximális élvezetet kapja, bármilyen pózban próbáljátok is ki. Az ágy több színben választható, és használati utasítást is küldenek hozzá. A gyengébbek kedvéért...

Afrodiziákumok

Ezzel biztosan nem tévedsz majd. Afrodiziákum lehet egy-egy fűszer, ital vagy egy különleges étel is. A fahéjat és a csokoládét például ugyanolyan nagyra tartják, mint a sokat emlegetett osztrigát. Főzd meg és tálald fel kedvesednek – akár önmagadat is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva