Életmód

2010.04.06. 09:45

Kinek kell a szexi pasi?

Te is a kétméteres macsóról álmodsz, akire ha ránézel, összefut a nyál a szádban? Tényleg ez a legfontosabb? Körbekérdeztünk, és nem is lepődtünk meg.

NANA.HU

Van az a férfi, akiről álmodunk. Aki gyönyörű, akinek kék avagy csokoládébarna szemei vannak, széles válla, hatalmas tenyere, és természetesen mindehhez intelligens, kedves, hűséges, odaadó és így tovább. A baj csak az, hogy az ilyen pasi legfeljebb a filmekben létezik. Ezt persze nem hisszük el egyből, néhány kapcsolaton át kell esnünk, hogy rájöjjünk, milyen is a hús-vér férfi, és mi az igazán fontos a másikban.

Mitől szexi a férfi?

Ahogy anno Sarah Jessica Parker kapcsánis háborogtunk egy sort, most is érdemes megkérdőjelezni a definíciókat. A köztudatban tudniillik az él, hogy a szexi pasi olyan, mint akiket a magazinokban látunk: izmos, sármos, kissé izzadt (mindenkinek a fantáziájára van bízva, mitől), és úgy tud nézni. Na, ezt hiszi a nőnemű többsége egy bizonyos korig, aztán valahogy elkezd rájönni, mi is a dörgés.



Az a fránya kémia tudniillik nem bicepszhez kötött, és igen nehéz megmondani, kit mi indít be valójában. Erre az évek és randik sora alatt jövünk rá, és szerencsés az a nő, aki tényleg tisztában van azzal, ki passzol hozzá nemcsak lelkileg, hanem az intim szférában is.

A rögtönzött privát közvéleménykutatásból kiderült, hogy az évek óta jól működő párkapcsolatokban a fizikumnak nem sok köze van ehhez. Igen, a legelején minden számít - hiszen sokan észre sem vennék a másikat, ha külsőleg nem lenne valamennyire vonzó. Ám az, hogy mi vonzó, és mi nem, nem sablonok és ideálok kérdése. Sokszor egyszerűen abba szeretünk bele, ahogy a másik nevet, amilyen a hangja, vagy ahogyan a többi emberrel bánik. És ahol a csodálat és kíváncsiság mellett felüti a fejét a fizikai vonzalom, ott a kémia dolgozni kezd.

Kinek kell a szexi pasi?

Mindenkinek – vágnánk rá rögtön. Aztán rájövünk, hogy volt az a gyönyörű darab, akivel épp csak beszélgetni nem lehetett, meg az a fiú a másodikról, aki mindig flörtölt – mint utóbb kiderült, mindenkivel – igazából alkalmatlanok voltak egy rendes párkapcsolatra. Nem arról van szó, hogy a szép férfi eleve hendikepes, de majdnem. Aki ráadásul ezt tudja is magáról, az bizony kemény dió, de ez megint egy külön fejezet.

Hosszú távon mindig jobban érezzük magunkat azzal a férfival, aki természetes, aki imád bennünket, akitől mi érezzük magunkat szexinek, és akiben meg is tudunk bízni. Egy ellenállhatatlan tekintet felborzolhatja átmenetileg a kedélyeket, de ennyi nem elég a boldogsághoz.

Szexipocak

Móni számára a párja pocakja imádnivaló. Egy másik barátnőm megvadul a nála egy fejjel alacsonyabb, kopaszra borotvált (merthogy erősen kopaszodik) pasijáért, akiről csak sejtelmes mosolyok engedik következtetni, hogy valamit nagyon tud, amire ennek a nőnek szüksége van. A sor itt szerencsére nem áll meg, hiszen a való világban zömmel nem a magazinok lapjairól vadásszuk a pasikat.Az igaziak, akiknek millió hibájuk van, és messze nem tökéletes a külsejük, éreznek. Adnak. Figyelnek. Szeretnek. Néha bénáznak, néha morcosak, de ha jó szögből nézzük őket, igazán szexik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a kpi.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva
A KPI kiadója a Mediaworks Hungary Zrt. © Minden jog fenntartva